Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отлага се концертът на Найджъл Кенеди във Варна на 16 октомври

Несигурността във връзка с пандемията от Covid-19 в Европа и България е наложила отлагането на голямото музикално събитие за 2022 г.

Снимка: ЕПА/БГНЕС

За съжаление на почитателите на Найджъл Кенеди, концертът на именития британски цигулар във Варна на 16 октомври 2021 г., се отлага. Причината е продължаващата несигурност във връзка с пандемията от Covid-19 в Европа и България.

Организаторите от Елит Проджектс Мениджмънт са в процес на договаряне на нова дата за гостуването на Найджъл Кенеди в България през 2022 г. Новата дата ще бъде публично обявена веднага след нейното уточняване.

Вече закупените билети ще важат без презаверка за новата дата на концерта. Всички, които са закупили билети за концерта, но искат да ги върнат, могат да възстановят паричната им стойност от конкретния обект, от който са закупени от 1 октомври до 16 ноември 2021 г.

Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

Всички, които са закупили билети за концерта от Фестивалния и конгресен център Варна, могат да ги върнат и да възстановят паричната им стойност от Билетния център на Фестивалния и конгресен център. 

В случай, че билетите са закупени от сайта на Eventim.bg:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Организаторите поднасят своите извинения за причиненото неудобство и вярват, че срещата със световния виртуоз на цигулката ще се реализира през 2022 г.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Изложба живопис на Георги Андонов за първи път във Варна

30 самостоятелни изложби има в творческия си път кюстендилският художник Георги Андонов.  Днес е във Варна, където прави за пръв път представяне на творби-живопис. Ярки цветове, многопластовост и красота видя в галерията на Тереза Зиковска репортерът ни Ваня Славова.  Тя разговаря и с художника Георги Андонов, нека помиришем ефирно и..

публикувано на 10.07.24 в 16:02

Петра Димитрова с изложба живопис във Варна

Летният сезон в Галерия A&G Art Meeting, Варна,  продължава със самостоятелна изложба живопис на една млада художничка – Петра Димитрова. Откриването е на 10 юли от 18 часа. Все още в началото на творческия си път, Петра вече е разпознаваем автор, който изгражда собствен, провокативен стил на изразяване. Познаваме от предишни нейни..

публикувано на 10.07.24 в 14:10
Симеон Димов и Хенри Ескелинен

Симеон и Хенри - новите лица на Варненския театър

Две нови лица ще виждат любителите на театралното изкуство във Варна. Част от трупата на Драматичен театър "Стоян Бъчваров" от това лято са Симеон Димов и Хенри Ескелинен. Във визитката на 26-годишния Симеон е записано, че е роден в Бургас, където през 2016 завършва Националното училище за музикално и сценично изкуство "проф. Панчо Владигеров" със..

публикувано на 10.07.24 в 12:52

Подаръци на Тодор Живков са изложени в РИМ-Варна

Единствена по рода си колекция може да разгледат варненци и гости на града в Регионалния исторически музей. Тя включва подаръци на българската държава и на държавния глава Тодор Живков от гости и делегации на правителствено ниво от цял свят. Периодът е 60-те и 70-те години, както и подготовката и честването на 1300-годишнината на българската..

публикувано на 09.07.24 в 10:34

Спечелиха дело срещу Община Варна за отказан достъп до обществена информация

Продуцентът Доно Цветков, носител на 3 награди „Варна”,спечели дело срещу Община Варна. Това пише в окончателно съдебно решение, според което той има право на информацията кой, как и по какви критерии е финансирал културни проекти от 2017 до 2021 година от варненския Фонд „Култура. След като от Община Варна не отговориха по същество на тези въпроси,..

публикувано на 08.07.24 в 11:50

Гостуваща изложба в РИМ-Варна: "Подаръкът - акт на дипломация и междудържавни отношения"

Исторически музей – Правец представя единствена по рода си колекция, включваща подаръци на българската държава и на държавния глава Тодор Живков от гости и делегации на правителствено ниво от цял свят. Периодът обхваща 60-те и 70-те години, както и подготовката и честването на 1300 годишнината на българската държава през 80-те години на ХХ..

публикувано на 07.07.24 в 11:24

Фестивалът „Киното – моя любов, моя песен“ за 13-ти път във Варна

Варна отново е домакин на фестивала за младежко изкуство „Арлекин“, от 3 до 8 юли. Част от него е 13-то издание на конкурса за пеещи деца и младежи „Киното – моя любов, моя песен“, от 5 до 7 юли. Над 40 деца от различни населени места в страната се представиха с популярни филмови песни Арт салона на Радио Варна. Тази година журито е в състав:..

публикувано на 06.07.24 в 16:36