Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Полицейска акция в заведения на варненските плажове - от Морска гара до северните буни /снимки/

Акцията продължава вече повече от два часа

6
Акция на МВР - Варна и НАП - Варна, 15/16.07.2022 г., Варна
Снимка: Радио Варна

Четири известни заведения на Алея Първа и Морска гара в момента се проверяват от полицаи на МВР – Варна и експерти на НАП - Варна.

По информация на източници на Радио Варна това е част от специализирана акция, която обхваща плажната зона на града. Все още не е ясно каква е основната цел на проверките.

Според източниците ни в едно от заведенията има малолетни клиенти. Задържан е и клиент, който е бил обявен за издирване.
По публикацията работи: Веселина Божинова

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Пожар в Парк „Росенец" на метри от лятната резиденция на Ахмед Доган

Незагасен фас предизвика пожар в Парк "Росенец", близо до лятната резиденция на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган. За щастие горят само сухи треви и храсти. Комисар Николай Николаев, директор на пожарната в Бургас, съобщи за агенция БГНЕС, че огънят е локализиран, но в момента се е възпламенил пожар в двора на къща в град Камено, пожари в областта има..

публикувано на 13.07.24 в 15:11

Хранителни пакети от БЧК за 1066 жители на Община Добричка

Жители на Община Добричка ще получат хранителни пакети през следващата седмица. Подпомагането са осигурени по Оперативната програма за храни на Българския червен кръст. Хранителните пакета предстои  да бъдат раздадени на 1066 правоимащи жители на Община Добричка през следващата седмица в дните 16, 17, 18 и 19 юли. Екипите на БЧК ще посетят 64..

публикувано на 13.07.24 в 14:43

Заключителна конференция на Националното военноморско учение „БРИЗ 2024“

Днес се проведе предварителен анализ на националното военноморско учение с международно участие „БРИЗ 2024“. Командирите на кораби и групи споделиха своите първи впечатления от проведеното учение, след което командира на корабното съединение флотилен адмирал Велко Велков даде висока оценка на подготовката на екипажите при изпълнение на поставените..

публикувано на 13.07.24 в 14:37

Съставиха актове на незаконно паркирали на плажа в Шкорпиловци

Съставиха актове на водачите на автомобили, паркирали в защитените зони - плаж "Шкорпиловци" и "Камчийска планина", при проведена акция. Това съобщи министърът на околната среда и водите Петър Димитров, който лично участва в проверките, съвместно с Ерджан Себайтин - директор на РИОСВ-Варна и Трифон Бойчев от МВР- отдел "Престъпления срещу природата"...

обновено на 13.07.24 в 13:48

Традиционният туристически поход по морския бряг стартира от Шкорпиловци

Традиционният туристически поход по морския бряг се провежда за 26-и път от днес до 17 юли. Тази година в него ще вземат участие около 70 туристи от цялата страна на възраст от 7 до 70 години. Организатори са Дирекция „Спорт“ на Община Варна и Туристическо дружество “Черноморски простори“.  Отправната точка за всички маршрути е палатковият бивак в с...

публикувано на 13.07.24 в 12:36
Снимката е илюстративна.

Мирен протест-шествие организират жителите на село Езерово, община Белослав

Мирен протест-шествие, организиран от жители на с.Езерово, община Белослав,  ще затвори важни улици в селото днес  от 18.00 часа до приключване на протестните действия. За пореден път в последните години местните привличат общественото внимание с искания да се ограничи скоростта на движение на превозните средства по републикански път III-2008. Въпреки,..

публикувано на 13.07.24 в 12:32

ПП-ДБ обсъждат какво да правят с втория мандат за съставяне на правителство

Коалицията "Продължаваме Промяната-Демократична България" се събра на Национален съвет. Очаква се там членовете да решат как да процедират след връчването на втория мандат от президента. Заседанието на Съвета се провежда в столичен хотел. “Продължаваме разговорите с нашите партньори относно втория мандат”. Това заяви съпредседателят на ПП-ДБ Кирил..

публикувано на 13.07.24 в 11:56