Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мартин Дичев преподписа с Черно море

Автор:

Левият краен бранител Мартин Дичев преподписа с Черно море. 22-годишният защитник е част от представителния тим на „моряците“ от лятото на 2019 година. Дичев е юноша на варненци, преминал през няколко национални гарнитури, като за последно е част и от младежкия национален тим.

С екипа на Черно море има записани 45 мача за първенство.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Волейболният спец Георги Василев откри излобжа във Варна

Георги Василев е един от най-изтъкнатите български волейболни специалисти. След приключването на кариерата си в спорта се отдаде изцяло на рисуването и вече прави изложби. Сега Георги Василев изложи картините си във Варна на улица "Шейново" 3. Изложбата ще остане на това място в продължение на един месец.

публикувано на 19.07.24 в 17:22

На среща с българските олимпийци

В рубриката посветена на българските участници на Олимпийските игри в Париж, днес ви срещаме със състезателите по плуване. Габриела ГЕОРГИЕВА 100 м и 200 м гръб жени Роден: 16 януари 1997 г. в София Професия: спортист Образование: Национална спортна академия София Клуб: “Damini LV” Треньор: Кристиян Минковски Начало на кариерата: 2001г..

публикувано на 19.07.24 в 14:50

Ясни са съперниците за старта на сезона в Супер Волей

Вечните съперници Левски и ЦСКА ще се срещнат още в първия кръг на новия сезон в Ефбет Супер Волей. Двата гранда определиха шампиона, като „сините" се наложиха с 3:0 победи във финалната серия. На специално събитие, състояло се днес в студиата на Max Sport, жребият беше изтеглен от европейските шампионки за девойки под 18 години - Виктория Нинова..

публикувано на 19.07.24 в 09:45

Първите ни олимпийци заминаха за Париж

Първите български спортисти, които ще влязат в олимпийското село отпътуваха рано тази сутрин за Париж. От летище София днес за френската столица заминаха състезатели, треньори и специалисти от щабовете по плуване и спортна гимнастика. От името на БОК олимпийците получиха националния трибагреник с пожеланието да имат поводи да го развяват, а..

публикувано на 19.07.24 в 09:30

Във Варна се открива новия сезон в Първа футболна лига

Днес започва новият сезонв в efbet. Стартът ще бъде даден във Варна. Черно море приема ЦСКА 1948 на "Тича". Главен съдия ще бъде Георги Гинчев, а срещата е от 18:45 часа. Черно море, и "червените" изиграха по шест контроли през паузата.  От тима на черно море си тръгнаха Иван Дюлгеров, Атанас Илиев, Пабло Гарсия, Мишаел Алвеш и Мартин Дичев, а..

публикувано на 19.07.24 в 08:15

Две европейски шампионки получиха покана за тима до 20 г

Борислав Крачанов, треньорът на женския национален отбор под 20 години, повика две от новите европейски шампионки. След Балканиадата в Албания към тима ще се присъединят Димана Иванова и Виктория Нинова. Двете направиха изключителни игри на Европейското първенство под 18 години в Гърция и Румъния, където нашите спечелиха първо място. Иванова..

публикувано на 19.07.24 в 08:11

"Крумовград" приема "Славия" днес

Втората среща от стартиращото днес първенство по футбол в елитната ни група е между Крумовград и Славия. Мачът е от 21:15 часа. Отборът на Крумовград в послединя момент се раздели с насхтавника Станислав Генчев, който пое Левски. Начело на състава е Атанас Рибарски.

публикувано на 19.07.24 в 08:10