Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Любослав Пенев е новият старши треньор на Хебър

Автор:

Легендарният футболист застава начело на отбора в битката за оставане на елита! Това бе обявено от Кмета на Пазарджик Тодор Попов, и президента на Хебър – Елизар Спасов, на съвместна пресконференция в сградата на Общината.

Пенев заменя на поста освободения вчера по взаимно съгласие Владимир Манчев. Поста си напуска и помощник-треньорът Димитър Андонов, който също се разделя с клуба по взаимно съгласие. В отбора остават треньорът на вратарите Мартин Митев и кондиционният треньор Георги Петров. Помощници на Любо Пенев ще бъдат Радослав Здравков и Васил Стоилов.

В кариерата си Любослав Пенев е бил национален селекционер на България, както и старши треньор на редица клубове в страната, включително ЦСКА-София, ЦСКА 1948, Литекс (Ловеч), Царско село и Ботев (Пловдив). В легендарната си футболна кариера нападателят е защитавал цветове на испанските Атлетико (Мадрид), Валенсия и Селта (Виго), както и българския ЦСКА.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Мнения след победата на "Черно море Тича" срещу "Тунджа"-Ямбол (ВИДЕО)

Започнаха "Черноморските игри" по баскетбол във Варна. На старта домакините от "Черно море Тича" победиха с 88-82 отбора на "Тунджа"-Ямбол. Чуйте мнения след мача на представители от двата клуба.

публикувано на 26.09.24 в 20:27

Георги Давидов: Има още какво да подобряваме (ВИДЕО)

Старши треньорът на баскетболния тим на "Черно море Тича" Георги Давидов даде добра оценка за играта на неговия тим по време на първата среща от "Черноморските игри" срещу "Тунджа"-Ямбол. Варненци спечелиха с 88-82 т и са на финал утре.

публикувано на 26.09.24 в 20:23

"Черно море Тича" с победа на старта на "Черноморските игри" (ВИДЕО)

Черно море Тича се поздрави с победа на старта на Черноморските игри. Момчетата на Георги Давидов спечелиха срещу Тунджа -Ямбол с 88 -82 т. Двата отбора направиха добър мач, като разликата в точките в полза на варненци беше малка през цялото време. От 20.00 ч започна срещата Шумен и Академик Бултекс.

публикувано на 26.09.24 в 20:19

Фенове на "Спартак" нахлуха на терена и се саморазправиха с треньора Кириакос Георгиу

Обстановката във футболен клуб "Спартак" - Варна е революционна. Феновете за пореден път показаха, че не желаят треньора Кириакос Георгиу.  Те нахлуха на терена, опитаха се да влязат в саморазправа със специалиста, а тренировката беше прекратена.  Чака се решение от страна на клубното ръководство.

публикувано на 26.09.24 в 19:58

Елина Райнова: Ограбиха нашето момиче с 900 евро. Ще си търсим правата (ВИДЕО)

Най-добрата българска състезателка по тенис в колички е от Варна и се казва Зоя Чавдарова. За последните няколко години тя страшно напредна и се оказа, че няма конкуренция в страната ни. По тази причина Зоя търси участие в чужбина. Преди броени дни се завърна от Полша със злато и сребро от силен турнир. Покрай добрите новини около нея има и..

публикувано на 26.09.24 в 11:50

Злато и сребро за варненски културист в Иран

Варненецът Максим Стойков стана трети в света и влезе в световната петица по културизъм.  Максим спечели два медала, злато и бронз на  Световното първенство, което се провежда в Иран, остров Киш, и продължава от 23.09 до 27.09.  На варненеца предстои участие и в още една категория.

публикувано на 26.09.24 в 08:44

Варненският отбор по хокей на трева с открит урок

Клуб по хокей "Свети Климент -Варна" проведе открит урок по хокей на трева в НУ "Васил Левски" кв. Аспарухово, по случай европейския ден на спорта в училище. За втора поредна година, председателят и треньор на варненският хокеен клуб Николай Янчев провежда урок с деца в училището, по покана на директора Стела Петрова, зам. директора Румяна Кателиева и..

публикувано на 26.09.24 в 08:43