Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мирослав Мирчев: За реванша ни трябва малко повече спокойствие

Автор:


Варненските футболисти на Ч.море, родени през 2009 г загубиха първия полуфинал от турнира за купата на България пред собствена публика. На стадион „Тича“ те отстъпиха с 1-2 срещу Лудогорец. Въпреки това играта им не беше лоша. Забеляза се видимо напрежение на терена в тяхната игра. Сега предстои реванш на 26 април в Разград. Ето какво сподели след  първия мач наставникът на варненци Мирослав Мирчев.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Двама варненци участваха в реалити шоу в Минск

Двама млади варненци участваха в изключително популярно реалити шоу, което се казва "Герой" и се провежда в Минск, Беларус. Иво Андреев на 13 години, а Магдалена Стоева на 12 години. Те представиха   страната ни в това грандиозно беларуско шоу, което се радва на изключителна популярност.  Треньор на отбора е друг варненец Андрей Андреев, баща на Иво..

публикувано на 01.05.24 в 11:59

Девойките на "Левски" взеха бронза

„Синият” волейболен женски тим при девойките изигра запомнящ се мач за финал на сезона. В спор за третото място във финалите на държавното първенство нашите момичета изоставаха с 0:2, но изтръгнаха страхотно обрат до 3:2 (23:25, 24:26, 25:20, 25:19, 15:11), за да заслужат бронзовите медали. За доста от волейболистките отличието от този метал е второ, тъй..

публикувано на 01.05.24 в 11:31

Пенчев остава в "Нефтохимик"

Розалин Пенчев е поредният ас, който остава да преследва титлата с ВК Нефтохимик 2010 през следващия сезон 2024/2025=29-годишният пловдивчанин е шестият за новата кампания, обявен официално от ръководството на клуба.Освен него от състава миналия сезон остават центровете Красимир Георгиев и Венцислав Рагин. След една година се завръща посрещачът..

публикувано на 01.05.24 в 11:28

Дряново е домакин национален хандбален турнир

Дряново е домакин Национален хандбален турнир Мащабното спортно събитие под надслов „Да се срещнат най-добрите за Купата на доц. Никола Кръстев“ е от 1 до 3 май в спортна зала Дряново. Граздът посреща най-добрите отбори на България по хандбал, юноши и девойки на U16 в спортна зала Дряново от 1-ви до 3-ти май 2024г.Ръководството..

публикувано на 01.05.24 в 11:26

Уникално дарение за музея на спорта

Президентът на Българската федерация по бокс Красимир Инински направи уникално дарение на Музея на спорта. Той връчи на уредничката на музея Катя Иванова специална рамка с трите медала – златен, сребърен и бронзов, символ на постигнатото на Европейското първенство в Белград. „Това е признание, не лично към мен, а към работата, която вършим във..

публикувано на 01.05.24 в 11:24

Гриша Ганчев се оттегли от ЦСКА София

След осем години начело на най-успешния футболен клуб в България, г-н Гриша Ганчев и г-н Данаил Ганчев се оттеглят от управлението на ЦСКА. Притежаваните от тях акции са прехвърлени безвъзмездно на фондация „Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука“. След като поеха и спасиха клуба в най-тежкия момент в историята, те върнаха емблемата на..

публикувано на 30.04.24 в 14:41

Павлин Николов: Влизане в елита и класиране сред първите шест е целта ни

Футболистите на Спартак /Варна/ оглавиха временното класиране във Втора лига. Това стана след трудният им успех в домакинския мач срещу Монтана с 1-0. След мача имаше истински празник на терена. Най-щастлив и емоционален беше клубният президент Павлин Николов с който правим непринудена среща, секунди след последния съдийски сигнал...

публикувано на 30.04.24 в 11:50