Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Семейство от Варна моли за помощ, търси сина си

Семейство от Варна търси сина си Иван, с който няма връзка от обяд. 15-годишното момче носи жълта тениска, черни шорти Nike и черни маратонки от същата марка. Последно, малко преди телефонът му да бъде изключен, е бил в района на ОУ "Найден Геров".  Родителите призовават за съдействие и всеки, който го разпознае, да се свърже с тях на посочения телефон - 0898603010.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Проектозаконът за перките в Черно море ще се гледа, въпреки призивите за оттегляне

Проектозаконът за изграждане на ветропаркове в Черно море няма да бъде оттеглен, въпреки призивите на рибарския и туристическия бранш. Това съобщи във Варна депутатът от „Възраждане“ Коста Стоянов.  Той уточни, че два дни преди да изтече срокът за предложения между първо и второ четене, са внесени две нови предложения. Едното е от вносителя..

публикувано на 27.02.24 в 13:40

Близо 74 килограма екстази откриха на митницата в Русе

Близо 74 килограма екстази са задържали служителите от отдел "Борба с наркотрафика" на митницата в Русе, съобщава БНР. На 24 февруари при влизане в България е спрян товарен автомобил с турска регистрация, управляван от турски гражданин. Камионът е превозвал стоки от Нидерландия към Турция, но е бил селектиран за проверка с мобилната рентгенова..

публикувано на 27.02.24 в 11:33
ТД на НАП-Варна

Подаваме годишни данъчни декларации в девет пощенски станции във Варна

В девет пощенски станции във Варненска област могат да се подават годишни данъчни декларации за доходи, изплатени на физически лица. От Националната агенция за приходите във Варна уточняват, че служителите там са обучени в реда по прием на формулярите. Те следят за задължителни данни и подписи на подателя, банкова сметка при необходимост от..

публикувано на 27.02.24 в 10:51

Липсата на транспорт във Франга дере и въпроси на ромската общност коментираха граждани със зам.-кмета Христо Рафаилов

Две срещи проведе заместник-кметът Христо Рафаилов в приемния си ден с граждани. Темите бяха свързани с липса на транспорт за живеещите в района на Франга дере и с желание от страна на Ромския национален съюз за по-тясно сътрудничество с Община Варна за социализирането на ромската общност.  По отношение на въпросите, поставени от Ромския..

публикувано на 27.02.24 в 10:49

Спешните медици във Варна получават високопроходима линейка 4х4

Центърът за спешна медицинска помощ във Варна е един от деветте в страната, които ще получат високопроходими линейки, съобщиха от здравното министерство. Специалните автомобили са със  задвижване 4х4 и с цялото необходимо оборудване.  Спешните центрове в Добрич, Бургас, Видин, Габрово, Ловеч, Плевен, Пловдив и Русе, също ще разполагат с..

публикувано на 27.02.24 в 10:23

Задържаха 56-годишна варненка за участие в телефонна измама за над 4 хиляди лева

56-годишна жена от Варна е задържана за участие в телефонна измама, съобщават от бургаската полиция. Случаят е от 27 януари тази година. Жертвата на измамата е 80-годишна бургазлийка от комплекс "Изгрев", която е изхвърлила през терасата на апартамента си сумата от 4 200 лева след обаждане по телефона, предаде БНР-Бургас.  Измамата е по класическия..

публикувано на 27.02.24 в 10:12

До 21 часа без вода в "Аспарухово", "Галата", с. Звездица и три местности край Варна

До около 21 часа днес заради авария без вода ще останат абонатите от кварталите "Аспарухово" и "Галата ", местностите Зеленика, Боровец, Лазур, високата част на Ракитника и село Звездица. Днес без вода остават и абонатите на село Езерово, съобщават от ВиК-Варна. Причината е подмяна на улични водопроводи. 

публикувано на 27.02.24 в 10:00