Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Планирайте вашето събитие в залите на Радио Варна

Голям арт салон
Снимка: Радио Варна

Уважаеми приятели и гости,

Може да се свържете с нас на познатите Ви телефони: 052/664462 и 052/664488, както и на e-mail: events.varna@bnr.bg. На Ваше разположение работят две изложбени зали и една концертна зала /звукозаписно студио/.

Планирайте вашето събитие в Радио Варна и ние ще окажем нашата организационна подкрепа. Ще се радваме да споделим своя дългогодишен опит в организирането на различни творчески срещи, обучителни семинари, концертни изяви и др.

В раздел РЕКЛАМА може да се запознаете с предлаганите услуги и цени.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Варна посреща пътуващата изложба „Сърцето на природата“ на Вивия Ники

15 юли, понеделник, Арт салон на Радио Варна,  Откриване 20.00 часа Пътуващата лендарт изложба “Сърцето на природата” гостува на Варна, след успешните си представяния в София и Бургас. Официалното откриване на експозицията ще бъде на 15 юли в голямата зала на Радио Варна. Изложбата е посветена на каузата за опазването на околната среда и..

публикувано на 11.07.24 в 10:30

Отново ви очакваме на брега на морето - Джем сешън на плажа! 17 юли в клуб Ментол!

Заповядайте на второто издание на музикалното предаване "Джем сешън" от брега на морето . Ще ви очакваме на 17 юли отново в клуб Ментол! Началото е в 12:30 часа - входът е свободен! С участието на младите изпълнители Александър Петров , Жанина Георгиева и Максим Ялнъзов .  Специален гост - KillaBee (Галин Ненов)..

обновено на 10.07.24 в 11:52

Маги Халваджиян във Варна: Нещо лично. Без реклами!

18 юли, четвъртък, Концертно студио на Радио Варна от 18.00 часа Маги Халваджиян и издателство „Софтпрес“ започнаха книжно турне, посветено на автобиографията на продуцента „Без реклами“, която се появи в края на миналата година. И до днес книгата продължава да е в топ 5 на класациите за най-продавани заглавия в категория „Биографии и..

публикувано на 10.07.24 в 11:00

Самостоятелна изложба живопис и скулптура на Ангел Ангелов

27 юни, четвъртък, Арт салон на Радио Варна, 18.30 часа Ангел Ангелов представя самостоятелна изложба живопис и скулптура. По образование авторът е борден инженер от Морската авиация. Завършва ВВВУ "Георги Бенковски" в гр. Долна Митрополия, любовта му към авиацията не му пречи да се отдаде и на изкуството. През 1974 г. завършва тримесечен курс при..

обновено на 26.06.24 в 18:00

"Айдемирски мотиви" - самостоятелна изложба живопис на Илия Иванов

13 юни, четвъртък, Арт салон на Радио Варна, 18.30 часа Илия Йорданов Иванов-Ильо е роден през 1962 г. в с. Айдемир общ.Силистра. Завършва средното си образование в ПМГ „Климент Охридски” гр.Силистра. Учи рисуване при скулптура Димитър Нуцулов и проф. Възкресен Изворов. Кандидатства с рисуване и е приет, но се отказва и завършва..

публикувано на 11.06.24 в 18:22

Радио Варна се включва в националните чествания по повод годишнината от гибелта на Васил Левски

Радио Варна се включва в националните чествания по повод 150 години от гибелта на Апостола на свободата - Васил Левски. Вече са подредени 14-те писма от кореспонденцията между Иван Драсов и Данаил Попов , съратници и приятели на Васил Левски. Експозицията може да бъде видяна в Стъкления павилион до сградата на Радио Варна . Оригиналите на..

обновено на 17.02.23 в 09:14