Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Планирайте вашето събитие в залите на Радио Варна

Голям арт салон
Снимка: Радио Варна

Уважаеми приятели и гости,

Може да се свържете с нас на познатите Ви телефони: 052/664462 и 052/664488, както и на e-mail: events.varna@bnr.bg. На Ваше разположение работят две изложбени зали и една концертна зала /звукозаписно студио/.

Планирайте вашето събитие в Радио Варна и ние ще окажем нашата организационна подкрепа. Ще се радваме да споделим своя дългогодишен опит в организирането на различни творчески срещи, обучителни семинари, концертни изяви и др.

В раздел РЕКЛАМА може да се запознаете с предлаганите услуги и цени.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Среща разговор с поета Стефан Цанев

10 август, събота, 19:00, Арт салон на Радио Варна ИК "Жанет 45" ви кани на среща разговор с поета Стефан Цанев „Небесна гледна точка“ съдържа стихотворения, които съм писал през ХХІ век, и няколко по-стари, но, надявам се, че все още са живи. Няма нищо по-тъжно от това да надживееш изкуството си. За поета е все едно дали е жив, или е..

публикувано на 26.07.24 в 13:16

Представяне на новия роман на Кармен Мишу „Дъжд“

9 август, петък, 19:00 часа, Арт салон на Радио Варна ИК "Жанет 45" представя новия роман на Кармен Мишу „Дъжд“ С думи за книгата Катя Купенова, модератор Леда Цанева Това не е роман за Освобождението, нито за патриотизма, свързан с тази епоха. Това е разказ за обикновения човек, докоснат от свещената идея на Освобождението. За неговия..

публикувано на 26.07.24 в 13:14

Представяне на романа на Теа Монева „Мандарини по Мариенплац“

7 август, сряда, 19:00 часа, Арт салон на Радио Варна ИК "Жанет 45" представя новия роман на Теа Монева „Мандарини по Мариенплац“ С думи за книгата Виолета Тончева „Героинята на Теа Монева е от поколението на децата, които година след година заминаваха да учат извън България. От поколението, обременено от очакванията на родителите си. Но и..

публикувано на 26.07.24 в 12:24

Бъди Звезда - конкурс за вокално изкуство отново в Концертно студио на Радио Варна

Неочаквано голям интерес и тази година на Международен музикален конкурс за вокално и танцово изкуство "БЪДИ ЗВЕЗДА" На 25 - 28 юли 2024 година в морската ни столица Варна за четвърта поредна година ще се проведе Международен музикален конкурс за вокално и танцово изкуство "БЪДИ ЗВЕЗДА", организиран от Сдружение "Старс Академи".  Четири дни..

обновено на 25.07.24 в 12:22

"Кученцето се засмя" - Моноспектакъл на Севар Иванов

9 август, петък, Концертно студио на Радио Варна, 20.00 часа "Кученцето се засмя" - Моноспектакъл на Севар Иванов. Севар Иванов има награда Икар в ръцете си, а някои хора казват, че той има същата енергия като Мариус Куркински, с която той е печелил фенове в началото на кариерата си. По романа ‘’Питай прахта’’ от Джон Фанти превод: Богдан..

публикувано на 23.07.24 в 16:53

"Тайните на Черно море" - самостоятелна изложба на Елвира Самойленко

22 юли, понеделник, Арт салон на Радио Варна, 18.00 часа "Тайните на Черно море" ще се опита да разкрие Елвира Самойленко в своята самостоятелна изложба. Оригинални и неповторими произведенията на Елвира показват нейната емоционалност и спонтанност. Всички произведения са уникални и не могат да бъдат повторени. За наивистичното изкуство, което..

публикувано на 20.07.24 в 14:10

Варна посреща пътуващата изложба „Сърцето на природата“ на Вивия Ники

15 юли, понеделник, Арт салон на Радио Варна,  Откриване 20.00 часа Пътуващата лендарт изложба “Сърцето на природата” гостува на Варна, след успешните си представяния в София и Бургас. Официалното откриване на експозицията ще бъде на 15 юли в голямата зала на Радио Варна. Изложбата е посветена на каузата за опазването на околната среда и..

публикувано на 11.07.24 в 10:30