Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Планирайте вашето събитие в залите на Радио Варна

Голям арт салон
Снимка: Радио Варна

Уважаеми приятели и гости,

Може да се свържете с нас на познатите Ви телефони: 052/664462 и 052/664488, както и на e-mail: events.varna@bnr.bg. На Ваше разположение работят две изложбени зали и една концертна зала /звукозаписно студио/.

Планирайте вашето събитие в Радио Варна и ние ще окажем нашата организационна подкрепа. Ще се радваме да споделим своя дългогодишен опит в организирането на различни творчески срещи, обучителни семинари, концертни изяви и др.

В раздел РЕКЛАМА може да се запознаете с предлаганите услуги и цени.
Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Изложба живопис на Гинка Люцканова

17 април, сряда, Арт салон на Радио Варна, 18.30 часа Заповядайте на самостоятелната живописна изложба на Гинка Люцканова. Вход свободен!

публикувано на 12.04.24 в 11:55

Фотоизложба "Жените на Украйна в България" гостува в Арт салона на Радио Варна

12 април, петък, Арт салон на Радио Варна, 19.00 часа Фондация "Открито сърце" представя фотоизложбата „Жените на Украйна в България", дело на фотографа Петър Пенков, който успява да улови много съкровени мигове с жените-бежанки. Те са на първо място майки, някои многодетни, много от тях сами отглеждат децата си в чужда страна и без никаква..

публикувано на 25.03.24 в 11:45

Радио Варна се включва в националните чествания по повод годишнината от гибелта на Васил Левски

Радио Варна се включва в националните чествания по повод 150 години от гибелта на Апостола на свободата - Васил Левски. Вече са подредени 14-те писма от кореспонденцията между Иван Драсов и Данаил Попов , съратници и приятели на Васил Левски. Експозицията може да бъде видяна в Стъкления павилион до сградата на Радио Варна . Оригиналите на..

обновено на 17.02.23 в 09:14