Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Адреси без вода

Снимка: Pixabay

Поради предизвикана авария от частна фирма без вода до около 11.30ч. ще бъдат абонатите на част от местност "Пчелина" във Варна.

Поради предизвикана авария до около 15 часа без вода ще са и части от местностите "Средна Трака" и "Малко Ю". 

Другите адреси във Варна без вода: до около 15 часа Приморски парк и до около 16 часа абонатите в района на ул."Майка Тереза" в кв."Възраждане-1".

Вода няма да имат днес абонатите в доричкия квартал "Рилци".

Без вода заради авария в района на Добрич са селата Полковник Иваново, Ловчанци и Миладиновци до пускането на сондажа. Без вода е и село Победа, балчишката вилна зона "Кулака" и с. Рогачево, каварненското с. Св. Никола. В Тервел - с. Мали извор и сондажен кладенец "Кладенци".

Заради Воден цикъл в Крушари без вода ще са с. Лозенец и с. Северци, на сухо остават и жителите на с. Загорци.

Вода нямат и две села в община Ген. Тошево - с. Балканци и с. Конаре.

По публикацията работи: Нина Милошевич


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Активират временно опасни зони заради съвместните бойни стрелби на полигон „Шабла“

От 11:30 часа днес до 11:30 часа на 14 юни 2024 г. ще бъдат активирани опасни зони, намиращи се във въздушното пространство над Зенитния полигон на ВВС „Шабла“ и прилежащата му акватория и териториалното море – между нос Калиакра и нос Карталборун. Причината за това са съвместни бойни стрелби на формирования за ПВО от Българската армия и авиационни..

публикувано на 10.06.24 в 11:56

Протест на работници от най-големия содов завод в Девня

Работници в най-големия содов завод в България - този в Девня, организират протест пред административната сграда между 15 и 16.35 часа на 11 юни, вторник. В него ще се включат работещи, които не са на смяна в момента, както и работници и служители от други дружества, в знак на солидарност с колегите си.  Синдикалните организации на КТ "Подкрепа" и КНСБ..

публикувано на 10.06.24 в 10:55

Десетокласниците се явяват на НВО по БЕЛ

Над 54 000 десетокласници се явяват на национално външно оценяване тази седмица. Изпитите по български език и литература и по математика ще се проведат в 1 017 училища. Ангажирани са 13 853 квестори. Днес, 10 юни, от 11:00 часа е изпитът от националното външно оценяване по български език и литература. Тази година тестът съдържа 21 задачи – с две..

публикувано на 10.06.24 в 10:37
Майстори-занаятчии на българска шевица

До 150 хил. лева финансиране за семеен бизнес и занаятчии

Отворихме процедура за кандидатстване с бюджет 117,5 млн. лв. Тя е за семейни предприятия, творчески индустрии и занаяти. Срокът за подаване на документи за финансова подкрепа е до 16 септември. Всеки проект може да получи от 15 000 лв. до 150 000 лв. по програмата „Конкурентоспособност“, която се администрира от Министерството на иновациите и..

публикувано на 10.06.24 в 10:03

Велосипедисти пострадаха във Варна и Дългопол

Двама велосипедисти са пострадали във Варна и Дългопол, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Варна.  74-годишен мъж е с фрактура на ребро и лява ръка, без опасност за живота. Около 11 часа вчера е получен сигнал за възникнало пътнотранспортно произшествие. Водач на лек автомобил, по време на движение, е блъснал движещ се пред него велосипедист...

публикувано на 10.06.24 в 09:40

При 50,96 % обработени протоколи: Седем партии влизат в 50-ото НС

Седем политически партии и коалиции ще влязат в 50-тото Народно събрание, показват междинни данни на Централната избирателна комисия при обработени 50,96% от секционните избирателни протоколи. Това са ГЕРБ-СДС, ДПС, ПП-ДБ, "Възраждане", БСП за България, ИТН и ПП "Величие". Коалицията ГЕРБ-СДС е първа политическа сила в проведените парламентарни..

публикувано на 10.06.24 в 08:59

Членове на СИК във Варна: Не си струва чакането

Не си струва чакането от осем-девет часа през цялата нощ. Това коментираха членове на секционни избирателни комисии от Двореца на културата и спорта във Варна тази сутрин. В секция 311 от "Владислав Варненчик" чакат от 2,30 часа снощи. "Протоколите бяха сложни. Броенето беше много. Спазват се правила, но всичко това беше прекалено бавно и сложно",..

публикувано на 10.06.24 в 08:24