Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Къде няма да има ток на 6 август

Снимка: Pixabay

Без ток днес във Варна:

Между 8.30 и 17 ч. в местностите Ваялар, Траката и Горна трака по ул. Весела Василева, ул. Володя Вълчев, ул. Драган Данаилов, ул. 3-та, ул. 4-та, ул. 6-та, ул. 7-ма, ул. 8-ма, ул. 11-та и ул. 12-та.

Между 9 и 17 ч. ток няма да има във Варна по ул. Владая, ул. Георги Бърнев, ул. Григорий Цамблак,  ул. Майор Минчо Димитриев, ул. Наум, ул. Радецки, ул. Сава,  ул. Св.Иван Рилски, ул. Тодор Влайков, ул. Хан Пресиян  и ул. Черни връх.

Временни смущения в електрозахранването са възможни от 9 до 17 ч. в районите на карето, заключено между бул. Христо Ботев, ул. Девня, бул. Васил Левски, бул. Владислав Варненчик, ул. Д-р Пискюлиев.

Ток няма да има днес и между 8.30 ч. и 17 ч. в с. Крумово, както и в местностите край Варна - Дъбравата, Малко Ю, Студен извор, Евксиновград и м-ст Фатрико дере и ул.13-та, ул. Теодор Траянов, ул. Божидар Божилов, ул. Любен Дилов, ул. Манол Лазаров и ул. Матей Граматик.

Ток няма да има днес в голяма част на Суворово, Белоградец, Неофит Рилски, Брестак, голяма част от Девня и Провадия, а временни смущения в електрозахранването са възможни в Чернево и в Щипско, както и в Метличина.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ
Снимката е илюстративна

Пожар в Психиатричната клиника във Варна отне човешки живот

Пожар в Психиатричната клиника към Университетската болница за активно лечение "Света Марина" във Варна е възникнал снощи около 22.35 часа.  Огънят е бил само в една от стаите на болничното заведение, в която е имало един настанен пациент, който вследствие на получените около 85 % изгаряния е починал.  Причините за пожара са в процес на изясняване и по..

публикувано на 06.08.24 в 09:15

Бургас ще е домакин на първата в света Олимпиада по изкуствен интелект

Българските ученици са спечелили 58 медала от различни олимпиади по природни науки само за тази година. Това съобщи министърът на образованието и науката Галин Цоков в навечерието на Първата олимпиада по изкуствен интелект в света. Тя ще се проведе в Бургас от 10 до 14 август.  200 ученици от целия свят ще участват в олимпиадата."Вече са..

публикувано на 06.08.24 в 09:05

Жители на местността Пчелина протестират заради пътните ремонти

Протестиращите в местността Пчелина във Варна блокираха кръстовището на ул. "Прилеп" с ул. „Патриарх Максим“. Протестът продължава до 9 часа Хората недоволстват заради бекрайния, според тях, пътен ремонт и невъзможността да достигнат до домовете си с автомобили. На протеста има представители на общината. Кристина Костадинова, която е..

обновено на 06.08.24 в 08:48

Слънце и дъжд на Преображение

Днес ще има променлива облачност, по-значителна след обяд. Главно тогава на места ще превали и прегърми, възможни са и градушки. По-интензивни и на повече места ще са явленията в Добруджа и по Северното Черноморие. Следобед вятърът във вътрешността ще се ориентира от северозапад, а по Черноморието почти през целия ден ще е от южна четвърт, ще е слаб до..

публикувано на 06.08.24 в 06:12

Затварят временно автомобилния подлез до Спортна зала

Във връзка с премахване на опасно дърво днес от 8:00 до 12:00 часа временно ще бъде затворено движението в района на автомобилния подлез в близост до Двореца на културата и спорта и платения паркинг към него.  В този часови диапазон ще бъде ограничено движението на автомобили от обществения паркинг на ДКС към подлеза, водещ към бул. „Княз..

обновено на 06.08.24 в 05:53
Димитър Главчев

Димитър Главчев: Ако президентът ми предложи, бих приел да стана служебен премиер

Служебният премиер Димитър Главчев заяви, че ще приеме да стане отново служебен министър-председател, ако президентът Румен Радев му възложи този пост, предаде БГНЕС.  „Ако президентът ми предложи, бих приел да стана служебен премиер. Но първият, който бих сменил, е министърът на външните работи“, подчерта Главчев.

публикувано на 05.08.24 в 18:02
Снимката е илюстративна

Глобиха с близо 300 хиляди лева сметопочистващата фирма във Варна, най-много са санкциите в "Приморски"

Община Варна е наложила 291 000 лева санкции на сметопочистващата фирма само през юли, съобщава общинският пресцентър.  Най-много – около 102 000 лева, са санкциите в район „Приморски“ . Г рафикът за извозването на отпадъците се спазва, но не се почистват териториите около контейнерите, коментират районните кметове. Служителите на районите са..

публикувано на 05.08.24 в 17:46