Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ораничено е пътуването от Обзор към Слънчев бряг поради катастрофа

Снимка: БГНЕС

Временно е ограничено движението по път I-9 Обзор – Слънчев бряг при 198-и км. Причината е катастрофа. 

Автомобилите до 3,5 т се пренасочват за преминаване по обходен маршрут през „Дюлински“ проход. 

Превозните средства над 3,5 т изчакват на място. 

Трафикът се регулира от "Пътна полиция".


По публикацията работи: Ваня Славова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ
/mnenie/listmo1]Y*X;_wraW

Гръмотевични бури и градушки обхванаха Гърция

Силни гръмотевични бури и градушки обхванаха голяма част от Гърция през последните три дни, предаде ЕРТ. Бурите се преместиха от северна в централна Атика. Граждани съобщиха за прекъсвания на електрозахранването в северните предградия на столицата Атина. На..

публикувано на 01.09.24 в 16:08
Корнелия Нинова

Корнелия Нинова и приближените ѝ съпартийци бяха изключени от БСП

Корнелия Нинова, Георги Свиленски, Иван Ченчев и Крум Дончев бяха изключени от БСП, съобщи БНТ. Решението беше взето с над 100 гласа на Националния съвет на партията. По-рано днес привърженици на Нинова и на временното ръководство на БСП, начело с Атанас Зафиров, влязоха в пререкания пред централата на партията на "Позитано" 20. Бившият..

публикувано на 01.09.24 в 15:48

Папата Франциск поема на най-дългото и най-далечното си пътуване

Утре, на 2 септември, папа Франциск поема на 12-дневна обиколка из четири отдалечени азиатски държави. Това е най-продължителното и най-далечно пътуване, което 87-годишния Франциск предприема, откакто оглави Римокатолическата църква през 2013 г., припомнят Франс прес, Асошиейтед прес и Ройтер. Обиколката е смела стъпка, целяща отчасти да..

публикувано на 01.09.24 в 15:40

Жена е починала тази нощ в София, заловен е мъж, за когото се предполага, че е причината за нейната смърт

Жена е починала тази нощ в кв. "Факултета" в София, заловен е мъж, за който се предполага, че е причината за нейната смърт. Това съобщиха за БТА  от Министерството на вътрешните работи (МВР). Около 01:00 часа тази нощ е получен сигналът за инцидента. На място са пристигнали екипи на спешната помощ и полицията, които са установили, че..

публикувано на 01.09.24 в 15:04

Велин Жеков единодушно бе избран за председател на РИК-Варна

Представителите на парламентарно представените политически сили и извънпарламентарната „Бъдеще за родината“ избраха с единодушие Велин Жеков за председател на РИК във Варна по време на консултациите при областния управител проф.Андрияна Андреева. За длъжностите секретар и заместник-председатели ще се произнесе ЦИК.  Двама бяха..

публикувано на 01.09.24 в 14:22
Атанас Зафиров

Пленумът на БСП задължи Нинова да упълномощи Зафиров да представлява партията пред ЦИК

Пленумът на БСП е задължил подалата оставка като председател на партията Корнелия Нинова да упълномощи Атанас Зафиров да представлява партията пред ЦИК, научи "Хоризонт". По-рано тази седмица Нинова обяви, че е упълномощила Георги Свиленски и Иван Ченчев да ръководят процеса по регистрация на БСП за участие в изборите и регистрация..

публикувано на 01.09.24 в 14:03

Утре валежите спират и облачността намалява

През нощта ще има значителна облачност и на места все още ще превалява.  Утре постепенно валежите ще спират и облачността ще се разкъсва и намалява. Ще духа слаб до умерен вятър от север и северозапад. Минимални температури между 16° и 21°, максимални от 26° до 31°. За Варна минимална температура 21°, максимална 28°. Вълнение на морето около..

публикувано на 01.09.24 в 13:33