Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Над 14 000 билета са продадени за България - Люксембург

Националният отбор на България ще се радва на сериозна подкрепа в сблъсъка с Люксембург от Лигата на нациите тази вечер. 

От БФС обявиха, че към 15 часа са продадени над 14 000 билета за срещата.

Това означава, че до началото на мача в 19:00 часа най-вероятно ще бъдат продадени над 15 000 пропуски. "Уважаеми привърженици, поради големия зрителски интерес на двубоя между България и Люксембург ви призоваваме да заемате своите места по трибуните възможно най-рано. Благодарим ви за подкрепата", написаха от БФС.
По публикацията работи: Ваня Славова

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Турнир "Не на дрогата" във Варна по спортна стрелба

Във Варна официално откриха турнира по спортна стрелба "Не на другата". Участват представители на 14 клуба от страната, повече от 100 състезатели. Завърши надпреварата по стрелба с пушка на турнира "Не на дрогата". Валерия Димитрова от Ботевград е първа при момичетата на пушка. При момчетата Веселин Топчиев от Стара Загора е шампион. При девойки на пушка..

публикувано на 12.10.24 в 17:14

Откриха юбилейния турнир "Морски звезди"

Откриха официално десетото юбилейно издание на турнира по художествена гимнастика "Морски звезди" и "Приз Меглена Михайлова". Това е негово десето юбилейно издание. Надпреварата се провежда на "Спортпалас". Мария Гигова е специален гост на събитието. 

публикувано на 12.10.24 в 17:06

Откриха спортен комплекс за пикълбол във Варна (ВИДЕО)

Във Варна откриха официално първият и единствен спортен комплекс за пикълбол в България. Присъстваха много гости, бизнесмени, спортни ръководители и състезатели. Гост беше и президентът на родната федерация по пикълбол Гергин Ангелов. Към комплекса има изграден голям паркинг. Базата се намира на "Почивка".

публикувано на 12.10.24 в 17:02

Фенове на "Спартак" се събраха за да спасяват клуба (ВИДЕО)

Привърженици на "Спартак"-Варна се събират на клубния стадион за да говорят за спасението на клуба. Голяма група фенове на отбора се заеха със спасяването на клуба. Те ще подготвят общо събрание за освобождаване на старото ръководство и ще изберат ново такова. 

публикувано на 12.10.24 в 16:57

Днес играем с Люксембург

Националният отбор на България днес излиза срещу Люксембург в мач от Лигата на нациите. Срещата в Пловдив ще започне в 19.00 ч. Мачът ще ръководи словенеца Давид Шмайц . Ние сме с четири точки след нулевото равенство с Беларус в Унгария и победата с 1:0 над Северна Ирландия.  Нашите делят първото място в групата заедно с отбора на Беларус, който утре..

публикувано на 12.10.24 в 09:40

Гонят Любо Пенев от Локомотив /Пловдив/

ПФК Локомотив Пловдив официално започна преговори за разтрогване на договора на Любослав Пенев по взаимно съгласие. Разговори ще бъдат водени и с неговите помощници – Атанас Стоилов, Никола Солаков, Ангел Павлов и Мартин Митев.  До окончателното разтрогване на договорите им „черно-белите“ ще бъдат водени от Христо Златински.

публикувано на 12.10.24 в 09:39

Радулов на финал на двойки

Българският национал за Купа "Дейвис" Илиян Радулов се класира за финала на двойки на турнира на твърди кортове в Понтеведра (Испания) с награден фонд 15 хиляди долара.   19-годишният Радулов и Ярослав Демин (Русия) победиха на полуфиналите с 6:3, 6:4 първите поставени в схемата Емил Хъд и Марк Уайтхаус от Великобритания. Срещата продължи 64 минути...

публикувано на 12.10.24 в 09:38