Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Олимпийските шампиони Лаура Траатс и Ерика Зафирова за визитата във Варна (ВИДЕО)

Автор:


Олимпийските шампионки по художествена гимнастика Лаура Траатс и Ерика Зафирова бяха във Варна. По покана на местните клубове те направиха Мастър клас в залата на „Грация“, като се събраха много дсеца не само от варненски клубове. Двете показаха златните си медали от Игрите в Токио на децата, запознаха ги с новите тенденции в гимнастиката, а след това имаше и много снимки. Срещаме ви с олимпийските шампионки Лаура Траатс и Ерика Зафирова, минути преди старта на Мастър класа.








Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Треньорски мнения след контролата "Черно море" - "Черноморец"- Бяла (ВИДЕО)

Волейболистите на "Черно море" спечелиха последната си контрола. Те победиха "Черноморец"-Бяла с 4-0. Във варненския тим има още по какво да се работи, заяви наставникът Дани Милушев /снимката горе/. Треньорът на тима от Бяла Милен Стоянов пък има още време от подготовката за да подготви тима за новото първенство. Чуйте двамата треньори. Милен..

публикувано на 18.10.24 в 10:45

"Черно море" спечели последната си контрола

Волейболистите на "Черно море" записаха победа и в последната си контрола. Те спечелиха с 4-0 гейма срещу отбора "Черноморец"- Бяла. Имаше предварителна договорка, да се изиграят четири гейма между двамата треньори. Клубният бос на варнеци Красимир Илиев изгледа целия мач. На 23.10.24 "моряците" гостуват на "Нефтохимик". 

публикувано на 18.10.24 в 09:26

Чолов ще играе за титлата

Уилиам Чолов изигра страхотен мач и ще боксира за титлата на Европейското първенство за мъже и жени до 23 години. Големият ни талант проведе много силна среща със сърбина Алмир Мемич и заслужи мястото си на финала в категория до 75 килограма на шампионата в зала „София“. Националът ни намери по отличен начин дистанцията срещу коравия си съперник. С..

публикувано на 18.10.24 в 09:23

Григор Димитров победи Кентен Алис

Григор Димитров се класира за четвъртфиналите на турнира на твърда настилка в зала от сериите АТП 250 в Стокхолм (Швеция) с награден фонд 767455 евро.  Димитров, който е шампион в надпреварата през 2013 година, е поставен под номер 3 и почива в първия кръг.  На осминафиналите Димитров победи със 7:6(1), 6:3 французина Кентен Алис, който е №95 в..

публикувано на 18.10.24 в 09:22

"Спартак"- Варна гостува на "Берое"

Отборите на Берое и Спартак (Варна) се изправят един срещу друг в мач от 12-ия кръг на efbet Лига. Мачът в Стара Загора е от 17:00. Главен съдия е Васил Минев. Варненци са четвърти в класирането, а Берое са на 8-мо място. Двата отбора се борят с вътрешни противоречия и проблеми, но Спартак /Вн/ изпитва доста повече затруднения за оцеляването си.

публикувано на 18.10.24 в 09:20

"Астери"-Варна с 16 медала от турнир в Бургас

Състезателите на варненския клуб по плувни спортове "Астери" спечелиха 16 медала в конкуренция от 59 клуба и 972 плувци на силния международен турнир "Иван - The Roshav Стойчев", който се проведе от 11 до 13 октомври в ОЗК Арена Бургас. В индивидуалната надпревара златни медали спечелиха Ясен Бонев в дисциплината 200м гръб, Николета Илиева на 50м..

публикувано на 17.10.24 в 08:01

Иван Иванов във втори кръг в Кастейон

Иван Иванов се класира за втория кръг на сингъл на турнира на клей за мъже в Кастейон (Испания) с награден фонд 15 хиляди долара. 15-годишният българин победи с 6:3, 6:3 представителя на домакините Сержи Фита Хуан. Срещата продължи час и 40 минути. Иванов поведе с 4:1 по пътя към успеха в първия сет, а във втория спечели три поредни гейма от 3:3 до..

публикувано на 17.10.24 в 07:59