платена публикация
Ангел Джамбазки: Варна винаги е била поле на много сериозни битки, и то все политически

Коалицията „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ се срещнаха с избиратели във Варна. На нея присъства и председателят на ВМРО, Красимир Каракачанов, който заяви: „За мен е чест, защото само преди два месеца водих листата във Варна на..

публикувано на 17.06.21 в 08:40

МВР улеснява гласуването за хора без валидни лични карти

В седмицата преди 11 юли 2021 г., когато ще се проведат изборите за Народно събрание , е създадена необходимата организация българските граждани, които нямат издадена лична карта или не притежават валидни документи (лична карта или личен /зелен/..

обновено на 14.06.21 в 16:43

Старт на предизборната кампания за вота от днес

Днес - 11 юни, официално стартира предизборната кампания за предсрочния парламентарен вот, насрочен за 11 юли. Партиите и коалициите, регистрирани за изборите, ще имат точно един месец да убедят гласоподавателите във важността на своите послания и да..

публикувано на 11.06.21 в 09:20

Всеки избирател може да провери избирателната си секция в интернет и чрез SMS

Всички български граждани могат да проверят по електронен път номера и адреса на избирателната секция, в която ще гласуват на изборите за Народно събрание на 11 юли 2021 г. Справката може да се направи в..

публикувано на 09.06.21 в 13:40

Коя партия с кой номер в бюлетината ще се яви на вота

ГЕРБ-СДС ще се явят на предсрочните парламентарни избори под номер 5 в бюлетината . До тях с номер 4 са „БСП за България“ а „Има такъв народ“ ще са под номер 22. На коалиция „Българските патриоти – ВМРО-Воля-НФСБ“ се падна номер 16. Това отреди жребият..

публикувано на 09.06.21 в 10:58

ЦИК тегли "изборното тото" днес

Жребият за определяне на поредните номера на партиите и коалициите, регистрирали кандидатски листи, в бюлетината за гласуване за народни представители на 11 юли ще се проведе в Централната избирателна комисия днес (9 юни)...

публикувано на 09.06.21 в 10:00

Ясни са кандидат-депутатите на "Демократична България", "Изправи се! Мутри вън", "Атака" и КОД

В Районната избирателна комисия във Врана продължава регистрацията на листите на партиите, които ще участват в изборите на 11 юли. Водач на листата на "Демократична България" е отново Стоян Михалев, начело на листата на "Изправи се! Мутри вън" е..

публикувано на 08.06.21 в 16:34
Слави Трифонов

Трифонов: Истината за подкрепата на ИТН ще стане ясна на изборите

Когато Недялко Недялков, Стойчо Стоев, Антоанета Христова, Валерия Велева, Татяна Буруджиева, Румяна Коларова, Нидал Алгафари, Огнян Минчев, Стъки и още много други знайни и незнайни воини на свободното слово, поставено в услуга на ГЕРБ, когато всички..

публикувано на 08.06.21 в 13:50

ДПС регистрира листата си с кандидатите за депутати от Варна

Възстановяване на диалога и държавността е основното послание на ДПС  за предстоящите парламентарни избори-това заяви във Варна водачът на листата Ерджан Себайтин, който заедно с колегата си Сали Табаков и с представители на партията я регистрира в..

публикувано на 08.06.21 в 11:27

Днес изтича срокът за регистрация на партии и коалиции за изборите

Днес до 17.00 ч. изтича срокът, в който партиите и коалициите, които ще участват на предсрочните парламентарни избори на 11 юли, могат да подадат за регистрация в РИК кандидатските си листи. Изборните комисии трябва да се произнесат не по-късно от..

публикувано на 08.06.21 в 10:20