РЕКЛАМА

С кафето "Точно днес"

В програмата ни от 7.00 до 9.30 часа няколко фокуса

За парите, Банковия съюз и еврозоната. Днес е денят "Х", в който ще стане ясно тръгваме ли по пътя към тях. Банкерът Левон Хамарцумян ще отговори на въпросите ни за ползите и евентуалните рискове. 

За въздуха и недоволството на хората от Белащица, посипани с праха на кариерите. Днес те отново протестират. Ще ги чуем малко след 8.00 часа.

За ремонтите на улици в Пловдив. Нови 3 са на ход. Кметът Иван Тотев ще чуете с плановете как ще се извършват и ... кога ще приключат.

За историята на йеромонах Григорий. Книга събира фактите от живота на тази интересна личност. С един от авторите на изданието - Зоя Начева ще я разкажем.

За туризма в Пловдив и предизвикателствата да се определят най- добрите услуги в туризма. Няколко часа преди връчването на наградите ще чуем директора на "Старинен Пловдив" Йордан Илиев.


Още от категорията

Семейно и делнично "Точно днес" на 21 ноември

Избираме Деня на християнското семейство за начало на програма " Точно днес " и стигаме до аудиоразказа по традиция след 9.00 часа.  Множество са проявите в Пловдив, които обещават от Комплекса за социални услуги за деца и семейства. Акцентите съобщава директорът Недка Петрова .  Димитър Владимиров попита пловдивчани за семейните ценности в..

обновено на 21.11.18 в 06:39

Есенно във вторник "Ден след ден"

На 20-я ден от ноември в програма „Ден след ден“ ше чуете: За новата туристическа платформа – Пловдив сити карт (PLOVDIV CITY CARD), която вече предлага община Пловдив. Целта е да се подобри качеството на услугата и да се привлекат още повече туристи в града –репортаж на Иванка Петкова Под въпрос ли е подписването на НРД 2019 в..

обновено на 20.11.18 в 14:50

"Точно днес" - между хаоса и хармонията

Протести, коалиционни турболенции, оставки, политически совалки, маневри в пилотажа на  властта. Накъде оттук нататък? И докога така? Въпросите се задават на всякакви нива с очакване от управлението да отговори смислено защо реформите не се случват и какъв симптом за състоянието на държавата са уличният гняв, обидените политици, шестващата..

публикувано на 19.11.18 в 18:34

Видимо и невидимо "Ден след ден"

Масово недоволство залива България дни наред. Само вчера протести спряха за часове движението през няколко гранични пункта с Турция и Гърция. Блокади имаше и по магистралите и основните пътища на страната. Шествия и демонстрации на недоволство имаше и в редица градове. До сериозни произшествия не се стигна, а по данни на МВР, в недоволството са се..

публикувано на 19.11.18 в 14:59

Два свята „Точно днес“ – от оставките до надеждата

Първото утро на работната седмица започваме с летящ старт на фона на оставки, протести и напрежение. Във времето от 6 до 9.30 часа ще чуете: Гласовете на пловдивския протест – кой какво иска и защо. Репортаж на Паолина Комсалова . В очакване на развръзка – ще оцелее ли кабинетът „Борисов 3“ след оставката на Валери Симеонов..

публикувано на 18.11.18 в 17:08

"За" и "Против" „Ден след ден“

Протести, политически разправии, данъци, извинения за поредни непремерени реплики – такива са и новините днес. Следваме ги с разговори, които да осветлят позициите на основните играчи. Ще говорим с депутата от ВМРО – Александър Сиди за управленските и коалиционни предизвикателства, с „Кмета на гражданите 2018“ – Николай Мелемов от Смолян за..

публикувано на 16.11.18 в 14:27

Въпросителните, времето и трансформациите "Точно днес"

За Пловдив като сцена за социални игри, кино и културни ценности ще говорим в програма на Радио Пловдив на 16 ноември .  " Машината на времето " е инициатива на фондация Пловдив 2019. Как за три дни ще се впуснем в градски игри с център Тютюневия град ?  Гина Кафеджиян обещава: три дни, четири игри, ще научим в зона Култура след 9.00 часа. 30 филма..

публикувано на 15.11.18 в 17:02