РЕКЛАМА

С кафето "Точно днес"

В програмата ни от 7.00 до 9.30 часа няколко фокуса

За парите, Банковия съюз и еврозоната. Днес е денят "Х", в който ще стане ясно тръгваме ли по пътя към тях. Банкерът Левон Хамарцумян ще отговори на въпросите ни за ползите и евентуалните рискове. 

За въздуха и недоволството на хората от Белащица, посипани с праха на кариерите. Днес те отново протестират. Ще ги чуем малко след 8.00 часа.

За ремонтите на улици в Пловдив. Нови 3 са на ход. Кметът Иван Тотев ще чуете с плановете как ще се извършват и ... кога ще приключат.

За историята на йеромонах Григорий. Книга събира фактите от живота на тази интересна личност. С един от авторите на изданието - Зоя Начева ще я разкажем.

За туризма в Пловдив и предизвикателствата да се определят най- добрите услуги в туризма. Няколко часа преди връчването на наградите ще чуем директора на "Старинен Пловдив" Йордан Илиев.


Още от категорията

Към празника и делничните акценти "Точно днес"

На 17 юли - Денят на Света Марина стъпваме в пловдивския храм с името на покровителката на водите и Южното Черноморие, за да разкаваме за празника, за Пловдив и това как посрещнахме  част от мощите на свети апостол Андрей Първозвани от Румъния. Репортажът ще бъде на Антоанета Петричанска. В Карлово продължават проявите, посветени на 181-та годишнина..

публикувано на 16.07.18 в 16:28

По следите на победителите „Точно днес“

Политика и футбол – сфери, които будят горещи летни страсти. С тях даваме старт и на новата седмица - ето темите от 7 до 9.30 часа на 16 юли: Победители и победени – обобщение на Световното първенство по футбол ще направим с легендарния футболен съдия №1 на България Атанас Узунов . Световна политика – денят Х на срещата между..

обновено на 15.07.18 в 17:48

"Ден след ден" за актуални проблеми и футбол

България няма аграрна политика и всеки прави каквото си иска. Тази реплика пред БНР на Иван Станков, изпълнителен директор на Националната овцевъдна и козевъдна асоциация и бивш служебен земеделски министър, е по повод недоволството в бранша заради недостатъчната държавна подкрепа по принцип и особено в момента, когато заради огнище на заразно..

публикувано на 13.07.18 в 14:53

"Точно днес" през дъждовния мюзикъл и до петък 13-ти :)

Времево, към средата на летния месец темите в развитие стават все по-малко, но затова пък в обществения дебат отново са парите, идеите и новите проекти.  Ето накратко кои ще са събеседниците ни на 13 юли 2018 г.: Корупцията в полезрението на българина - или как у нас сме готови да противодействаме на корупционните практики ще каже Ваня Нушева . Тя..

обновено на 13.07.18 в 09:08

Четвъртък следобед "Ден след ден"

Продължаваме няколко теми в двата часа на следобедната ни програма и ви информираме за всичко по-важно, което сe случва с дата 12 юли. Гласуваните  окончателно промени в Закона за интеграцията на хората с увреждания, ще коментираме с Веска Събева- Председател на Асоциация на родители на деца с епилепсия. Депутатите решиха месечната добавка..

публикувано на 12.07.18 в 14:15

Да уловим събитията „Ден след ден“

Народното събрание приема спорния закон на Ревизоро за горивата. Освен, че  срещу проекта протестират собствениците на малките бензиностанции той е на път да налее бензин в приятелския  огън между патриотите по темата. Всички гледни точки по Закона, който се приема днес –  чуйте в програма ДСД от 15 до 17 часа.  Ще говорят Иван Кашилски от..

публикувано на 11.07.18 в 14:33

Утрото по пловдивски „Точно днес“

Ще бъдем заедно два часа и половина в утрото на 11 юли. В това време ще ви разкажем за атракцията на Пловдив в сряда – как ще теглят благотворително автомобили в „Лаута“. Районният кмет на „Тракия“ Костадин Димитров с информация за кампанията, която е обявена в подкрепа на Мулдавски манастир „Света Петка“ . Ще ви напомним, че е лято – с..

публикувано на 10.07.18 в 16:36