"Вход свободен" – понеделник пълен с цветове

| обновено на 15.04.19 в 10:45

Поредното късно начало на работната седмица ни зарежда с настроение и надежда. Далеч по –спокойно  биха протичали дните от понеделник до петък, ако можехме да си позволим да започват с „отложен старт“!

Шарено и интересно ще построим днешното време на „Вход свободен“ .

Поредния епизод на „Орисници“ – със специално предупреждение към дамите относно въпросите, които никога да не задават на любимия мъж!

Гостува ни Таня Орманова – художествен ръководител на Детска Вокална Формация „Омайниче“ , ден след поредния успех в представянето им на Националния конкурс за вокални формации „Хармония“ – Стара Загора.

В „Еко аларма“ ще проследим намерението на група учени да засенчат Слънцето.

Очаквайте още „На кино“, с последните новини от света на филмовото изкуство!

„Предразсъдъци и следразсъдъци“ на Жоро Пеев остава предизвикателството за дух и душевност в бързия ритъм на делника...

Започваме след новините в 12.


Още от категорията

Световен ден на риболова във „Вход свободен“

В днешното предаване ще говорим за Световния ден на риболова и за видовете риболов. Във връзка с това, ще обърнем внимание на зодия риби и всички любопитни факти за този знак. Ще продължим с полезните свойства на меда. Защо го наричат храна на дълголетието? Ще разберете, в минутите до 13.00 часа. С Лилия Секова, говорим за..

обновено на 27.06.19 в 10:16

"Точно днес" - утрото е по-мъдро от вечерта!

В четвъртък отправяме новите въпроси за:  история, икономика и интергация, предстоящо укрепване на свлачищни зони. Дългата и дискусионна тема с върнатите учебници, в които липсва точно и ясно поставяне на въпросите: как живяхме, от какво страдахме и защо социализмът загуби почва у нас коментираме с  проф. Людмил Спасов , историк и участник в екипа на..

обновено на 26.06.19 в 16:39

Икономика и климат - теми в "Ден след ден" на 26 юни

Премиерът Бойко Борисов откри втория икономически форум в Пловдив. Заедно с него в града под тепетата са министри, депутати, представители на българския и гръцкия бизнес и на неправителствения сектор. Сред обсъжданите теми са европейската перспектива пред Западните Балкани, очакванията от новия Европарламент, демографски и здравни проблеми,..

публикувано на 26.06.19 в 13:45

Фестивал за кино и храна във „Вход свободен“

Фестивалът „Кино и храна“ – Street Food & Art Festival, стартира на 1 юли. В рамките на 4-ри дни, на Гребната база в Пловдив, ви очаква изключително интересна програма. Входът е свободен, радио Пловдив е медиен партньор на събитието. Очаквайте и рубриката ни „За и против“, както и малко информация за това, как името влияе на съдбата. Аида..

обновено на 26.06.19 в 09:33

Цветовете поглеждат „Точно днес“

Отново сме домакини на   „Икономически форум Пловдив“. Очаква се премиерът Бойко Борисов да открие събитието, като над 55 международни експерти ще участват в различни тематични панели. Икономистът Георги Ганев ще коментира предизвикателствата за страната ни в сферата на бизнеса. Кога  ще влезем в чакалнята на еврозоната? Кога европейските..

публикувано на 25.06.19 в 17:02