"Вход свободен" – понеделник пълен с цветове

| обновено на 15.04.19 в 10:45

Поредното късно начало на работната седмица ни зарежда с настроение и надежда. Далеч по –спокойно  биха протичали дните от понеделник до петък, ако можехме да си позволим да започват с „отложен старт“!

Шарено и интересно ще построим днешното време на „Вход свободен“ .

Поредния епизод на „Орисници“ – със специално предупреждение към дамите относно въпросите, които никога да не задават на любимия мъж!

Гостува ни Таня Орманова – художествен ръководител на Детска Вокална Формация „Омайниче“ , ден след поредния успех в представянето им на Националния конкурс за вокални формации „Хармония“ – Стара Загора.

В „Еко аларма“ ще проследим намерението на група учени да засенчат Слънцето.

Очаквайте още „На кино“, с последните новини от света на филмовото изкуство!

„Предразсъдъци и следразсъдъци“ на Жоро Пеев остава предизвикателството за дух и душевност в бързия ритъм на делника...

Започваме след новините в 12.


Още от категорията

Страсти и числа "Точно днес" на 24 април

Велика сряда с духовните измерения на календара дописваме с делничните теми от Пловдив и региона: Акцент към призива на Асоциацията на земеделските производители в България: Да посрещнем Великден с български продукти!  И  разговор за качеството на нашите яйца, агнешко месо, козунаци, плодове и зеленчуци с Венцислав Върбанов , председател на АЗПБ...

публикувано на 23.04.19 в 16:16

Свободният дух „Ден след ден“ от Уилсън до Бийтълс

Вторник следобед на 23 април режем ленти, говорим за история и опазване на паметници на културата. Продължаваме и темата за застрояването в Пловдив и протестите на хората. Този път мястото е  парка до Пешеходния мост на Марица. В програма „Ден след ден“ ще чуете още : За  открития  барелеф на 28-ия президент на САЩ  Удроу Уилсън, който..

публикувано на 23.04.19 в 13:39

Търсим смисъла и успокояваме духа във "Вход свободен"

Велики вторник е деня за поучения, нравствени наставления и за дарения за бедните и нисшите духом през Страстната седмица. Нравствените наставления ще отминем, но се надяваме да ви дарим смисъл и усещане за доброта! На Велики вторник Иисус Христос разказва притчата за талантите, във „Вход свободен“ отбелязваме Световният ден на книгата с..

обновено на 23.04.19 в 09:57

Оценки, анализи и книги „Точно днес“

За образование, политика и книги ще си говорим в утрото на 23 април. Все теми, които докосват ежедневието ни. Ето какво ще чуете във времето от 6 до 9.30 часа: Политически страсти - дни преди старта на предизборната кампания за европейските избори. Кой ще е победител? Въпросите отправяме към Иво Инджов , политолог и университетски..

публикувано на 22.04.19 в 16:48

"Ден след ден" на Велики понеделник

За да оцелее, човечеството трябва да намери убежище извън Земята! Това предупреди преди четири години световноизвестният английски физик-теоретик Стивън Хокинг. Планетата ни съществува от 45 милиона века, но този е специален - той е първият век, в който един вид - човешкият, държи бъдещето на Земята в ръцете си. Ще успеем ли да..

публикувано на 22.04.19 в 14:47