"След избора" - извънредно предаване на Радио Пловдив

| обновено на 26.05.19 в 17:54

След избора! Очаквайте извънредното предаване на Радио Пловдив, което започва точно в от 18.00 часа.

В "След избора" ще проследим края на изборния ден, ще потърсим оценката на наблюдатели за ефекта от вота за български депутати в Европейския парламент, ще чуем и мнения на гласоподатаватели и новоизбрани депутати.

Бъдете с Радио Пловдив и извънредното предаване "След избора" от 18.00 часа. 

Водещи Антония Попова и Емил Костов.
Още от категорията

Цветовете поглеждат „Точно днес“

Отново сме домакини на   „Икономически форум Пловдив“. Очаква се премиерът Бойко Борисов да открие събитието, като над 55 международни експерти ще участват в различни тематични панели. Икономистът Георги Ганев ще коментира предизвикателствата за страната ни в сферата на бизнеса. Кога  ще влезем в чакалнята на еврозоната? Кога европейските..

публикувано на 25.06.19 в 17:02

За законите, кучетата и хората "Ден след ден"

Във вторник следобед  следим прогнозата за времето и  новините  с дата 25 юни. Защото: Синоптиците предупреждават за още дъжд, а политиците прибират обещанията в торбата, за да  отлежат в очакване на по-добро време. До 17 часа в програма "Ден след ден" : Темата за партийните субсидии, приключилата проверка по скандала „Апартаментгейт“ и..

публикувано на 25.06.19 в 13:52

Песен за родния град във „Вход свободен“

Ден на статистиката в България и Международен ден на моряка, във „Вход свободен“ Ще се запознаем с едни от най-странните „Световни рекорди на Гинес“, поставени от хора. В минутите след 13 часа, ще си поговорим за красивия Пловдив и за една песен, посветена на „града под тепетата“. В разговор с Димитър Ангелов – Удо, ще говорим за групата..

обновено на 25.06.19 в 09:38

На струните на лятото - "Точно днес"

Антикорупционната комисия не откри нарушения  в новите апартаменти на властта. Подозренията, медиийните публикации, нараненото достойнство на знаковите и вече „бивши“ фигури в управлението на държавата, се оказаха раздут балон, а  приспаното с очакване за справедливост обществено мнение изпи горчивата чаша на разочарованието. Имаше съмнения, ерозия..

публикувано на 24.06.19 в 17:21

"Ден след ден" за направено и предстоящо

Нов инцидент в селата западно от Карлово, този път в Розино, прати в ареста общо 52 души. Припомням, че преди близо месец при сбиване и погром над заведение в Кърнаре кметът на Карлово Емил Кабаиванов посочи острата необходимост от постоянен полицейски пункт в Розино. Очаква се тази седмица съветниците на общината да одобрят средствата за целта...

публикувано на 24.06.19 в 14:44