И без Тотев Пловдив може да се управлява като при Тотев


Лидерът на ДСБ в Пловдив Йордан Иванов смята, че големият въпрос пред пловдивчани е не дали Тотев си тръгва от общината, а дали  големите проблеми на Пловдив като корупцията, управлението на трафика, презастрояването, неефективното използване на парите също си тръгват с него. Отговорът е не. Тотев си тръгва, но след него остават проблемите. 

Според Иванов тежката политическа задача пред следващия кмет ще бъде да се разграничи от Тотев. Ако той е от ГЕРБ и се разграничи от управлението на Тотев, ще  загуби политическото доверие на централата си и няма да получи гласовете на ГЕРБ. В противен случай новият кандидат трябва да подкрепи всички порочни практики и общината ще продължи да се управлява, както досега.

Дясното в лицето на ДСБ и Демократична България се интересува от пловдивчани и тяхното мнение, каза още Йордан Иванов. 

Последователни сме да назоваваме проблемите на града и да предложим решението им. Пловдивчани трябва да гласуват за експертно подготвените хора, а не за политическата посредственост.


Още от категорията

Изборът на Гешев е с убедителна подкрепа

Иван Гешев  бе повторно избран за главен прокурор от  пленума на Висшия съдебен съвет . Той отново получи убедителна подкрепа от кадровиците с 20 гласа „за“ и 4 „против“, точно както и при първото гласуване, провело се на 24 октомври.  За Радио Пловдив бившият член на ВСС прокурор Румен Боев коментира, че е нормално и редно колега, който е..

публикувано на 14.11.19 в 16:54

Общината да участва с логистика в концесията на летище "Пловдив"

Не смятам, че има нещо, което да различава съществено 2017 г, когато се подаваха документите за концесионната процедура, от сега. Нищо драматично не се е случило, имаме инфраструктура с малко по-крещяща нужда от подобрение, но това не променя инвестиционния план. Единствената разлика е в спешността. Всичко, което тогава трябваше да се промени,..

публикувано на 14.11.19 в 16:00

Бетонният мост трябва да се запази и разшири

Комисия в НКЖИ отвори днес ценовата оферта на единствения кандидат за проекта за железопътния възел в Пловдив.  Обединение Проект Пловдив, в който водещ участник е Трейс груп Холд, е единствен кандидат за поръчката с предложение от близо 112 млн. лева. Държавата обаче е готова да плати 80 млн. лв.  В поръчката влизат модернизация на железен път,..

публикувано на 14.11.19 в 15:24

Имаме шанс до края на мандата Пловдив да е втори по доходи

Новият стар заместник - кмет на Пловдив  Стефан Стоянов  участва в програма "Точно днес". Той представя акцентите за международната среща по туризъм в Пловдив от днес до 16 ноември.  И още: за ресорите, които поема и за предизвикателство да развие проекта ЕСК и през 2020 година. Стефан Стоянов:  Стефан Стоянов: Това е една хубава..

обновено на 14.11.19 в 11:12

Залагаме на по-чиста градска среда и нов площад в Перущица

След изборните страсти, дойде времето за работата и отключване на проектите по места. Ще погледнем напред с новия кмет на Перущица -  Мария Вълканова  от ГЕРБ. За програмата, за новия пъстър общински съвет в града, за европейските проекти в бъдеще и за наследството от бившия кмет Ради Минчев говорим с нея.  Мария Вълканова каза, че в програмата й..

публикувано на 14.11.19 в 09:38