НА СВЕТЛО на 11 юли със Светлана Вълкова

| обновено на 11.07.18 в 16:11
Снимка: Боян Драгомиров 14 г., ОДК Варна

Синята зона във Варна от днес – какви са проблемите на гражданите

Най-новият яхт клуб във Варна „Синева”

Вече месец от създаването на протестния палатков лагер на родители на деца/лица с увреждания във Варна

Среща с момичетата от националния ансамбъл по художествена гимнастика

„Летящият холандец” утре в Летния театър на Варна

Накити от пафти - на базар „Сръчко”

Българският рали шампион Тихомир Стратиев

На плаж на Галата 

ВИЖТЕ ОЩЕ

"Новият ден" на 18 юли 2018 г. с Димитрина Дончева

Увеличение на цените при някои плодове и зеленчуци  отчитат през юни от националната статистика. С колко? Отговорът от икономиста Ивелина Вълканова от Системата за агропазарна информация /САПИ/. Днес се навършват 181 години от рождението на Апостола на свободата Васил Левски. Във връзка с годишнината в Музея на Възраждането във Варна ще..

публикувано на 18.07.18 в 05:55

"На светло" на 17 юли с Емилия Николова

Репортаж край сцената на фестивала “Света Марина” в аксаковското село Ботево Как Аквариумът във Варна отбелязва 86-та си годишнина? Проект насърчава предприемачеството сред младите жени в Дунавския регион. Къде се крие успехът? "Зелено училище" организира ТД "Родни Балкани"? Има ли места? Рубрика "Брегът на младостта" представя Международен..

публикувано на 17.07.18 в 11:14

Новият ден на 17 юли

От   Областната дирекция за безопасност на храните във Варна започнаха разпространяването на флаери на осем езика по повод африканската чума по свинете . 86 години от откриването си навършва днес Аквариума във Варна. Затова ще припомним накратко за знаковата сграда и за експозицията. Ще говорим и за неща, които на пръв поглед звучат..

публикувано на 17.07.18 в 06:13

"На светло" на 16 юли със Сияна Спиридонова

Вицепремиерът Валери Симеонов провери в петък вечер варненски заведения съвместно с Рeгионалната здравна инспекция и варненската полиция. Съставени са констативни протоколи и предписания на няколко барове и клубове. Какви рискове крие прекомерното излагане на слънце? Как да пазим себе си и децата от слънчево изгаряне? От колко до колко часа..

публикувано на 16.07.18 в 13:40

"Новият ден" на 16 юли 2018 г. с Димитрина Дончева

Как се познават узрелите и сладки пъпеши и дини ? Питаме производители и купувачи. И ако повечето хора могат сами да избират дневното си меню – то за други не е така. Каква храна получават през летните месеци хората към Домашния социален патронаж? Ще говорим с директора на Дирекция „Социални дейности” в община Варна Таня Василева. Ще ви..

публикувано на 16.07.18 в 05:00
Виктор Бузев в клипа, посветен на него

"Позиция" с Валери Великов, на 14 юли

Тази събота в обзорното предаване на Радио Варна „Позиция”, от 10 до 12 часа, очаквайте: Управителят на ОП „Паркинги и синя зона” инж. Младен Иванов гостува в студиото с коментар за първите дни от въвеждането на синята зона. Кога ще е готов стадион Варна, има ли забавяне в ремонта на бул. „Левски“, колко и къде ще са новите..

публикувано на 14.07.18 в 08:30

ГРАВИТАЦИЯ НУЛА на 13 юли със Светлана Вълкова

"Опасен чар" - с песните на Тодор Колев "Володя Вълчев и приятели" - проект на Градската художествена галерия - Варна Художникът Антон Антонов и "Пътят на копнежа" "Важните неща" за живописеца Валентин Ангелов и скулптора  Петко Арнаудов „ArtExtreme СТРАЖА“ - многожанрова експозиция Духът на Чили в изложба Международният филмов фестивал "Любовта..

публикувано на 13.07.18 в 13:25