НА СВЕТЛО на 11 юли със Светлана Вълкова

| обновено на 11.07.18 в 16:11
Снимка: Боян Драгомиров 14 г., ОДК Варна

Синята зона във Варна от днес – какви са проблемите на гражданите

Най-новият яхт клуб във Варна „Синева”

Вече месец от създаването на протестния палатков лагер на родители на деца/лица с увреждания във Варна

Среща с момичетата от националния ансамбъл по художествена гимнастика

„Летящият холандец” утре в Летния театър на Варна

Накити от пафти - на базар „Сръчко”

Българският рали шампион Тихомир Стратиев

На плаж на Галата 

ВИЖТЕ ОЩЕ

”На светло” на 13 ноември с Мариела Димитрова

Административния съд във Варна заседава днес по две дела с висок обществен интерес - за добива на газ в община Генерал Тошево и по отказа на община Белослав да даде разрешение за обединяване на два имота, и смяна статута на земята от земеделска на земя за съхранение на отпадъци. Репортаж в 14.40 часа. Колкото е по-малко едно населено място,..

публикувано на 13.11.18 в 13:44

НОВИЯТ ДЕН във вторник, 13.11.2018г.

Как се поддържа българската връзка в чужбина? Отговорът на този въпрос потърси Ваня Славова, която разговаря с учителка от Абу Даби в Дубай; Първото по рода си състезание по медиация за ученици се проведе във Варна – още за ролята на учители и ученици, разказваме след 9ч.; Контраадмирал Митко Петев – командващ ВМС на Република България..

публикувано на 13.11.18 в 00:00

"POST FACTUM" на 12 ноември с Емилия Николова

"Радио POST -ер" - денят в пет минути Репортаж от поредния ден на протести във Варна. От днес - още едно основание за недоволство. В България няма напредък по отношение на чистотата на въздуха. Какво да се прави? В търсене на забранения плод по варненските пазари.

публикувано на 12.11.18 в 16:23

”На светло” на 12 ноември с Мариела Димитрова

Неформална среща-разговор със студенти проведе днес с вицепрезидентът Илияна Йотова. Репортаж в 14.15 часа.  Първото по рода си състезание по медиация за ученици се провежда днес във Варна. Целта е да даде на учениците практически техники и умения за водене на преговори, управление на конфликти и ефективна комуникация. За новия проект „Медиация..

публикувано на 12.11.18 в 13:56

НОВИЯТ ДЕН на 12 ноември със Светлана Вълкова

8.10 – Репортаж от бул. „Княз Борис Първи” - до петък вечерта това беше единственото основно трасе във Варна без ремонти. Как започва седмицата, след като и тук се появиха машини и строителни работници. 8.40 – Протестите: защо варненци излязоха на улицата през почивните дни? 9.40 – По-голям достъп до обществени поръчки поискаха хора..

публикувано на 12.11.18 в 06:44
Петър Младенов обявява оттеглянето на Тодор Живков

"Позиция" с Валери Великов, на 10 ноември

Започваме с обръщението на президента Румен Радев по повод годишнината от 10 ноември 1989 година. Според държавният глава: "29 години по-късно основите на българската демокрация са критично застрашени!" Новият булевард „Левски“ ще бъде напълно готов най-късно до месец април 2019-та година. Някои важни отсечки ще бъдат пуснати за движение..

публикувано на 10.11.18 в 09:00

"На село" в Блъсково

В предаването „За селото” по Радио Варна днес на фокус е Блъсково.   To   е село в Североизточна България, част от община Провадия, област Варна . Намира се на 67 км северозападно от гр. Варна и на 15 км югозападно от гр. Провадия . Селото е разположено в  сърцето на прочутото провадийско плато Сърта. Релефът е хълмисто-равнинен...

публикувано на 09.11.18 в 22:20