Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мъри и Херо ще водят Ботев към титлата

Снимка: БГНЕС

Станимир Стоилов и Димитър Димитров ще водят пловдивския Ботев към спечелването на титлата през новия сезон. Именно тази тема са обсъждали двамата специалисти със собственика на клуба Цветан Василев по време на тричасовата им среща вчера.

Банкерът е бил доволен от представянето на отбора и от изпълнената задача - класиране в Лига Европа. Именно заради това той е поискал от Мъри да остане начело на "жълто-черните".

Херо, който ще напусне изпадащия Черноморец, пък се очертава като скаут на нови и талантливи чуждестранни попълнения, както и като шеф на цялата детско-юношеска школа на Ботев.

Окончателното решение ще бъде взето след финала за купата срещу Лудогорец.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Феновете на Локомотив изкупиха билетите за дербито

От Локомотив Пловдив обявиха, че билетите за гостуването на Ботев Пловдив са изчерпани. "Черно-белите" фенове са изкупили всички от отпуснатите им 1800 билета за дербито в неделя.  "Билетите за дербито с Ботев в неделя са ИЗЧЕРПАНИ!  Всички 1800 пропуска за сектора за гости бяха продадени за отрицателно време, като хиляди локомотивци останаха без..

публикувано на 25.07.24 в 18:01

Панатинайкос се похвали с бомбастичен трансфер

Отборът на Панатинайкос направи бомбастичен трансфер часове преди сблъсъка с Ботев (Пловдив). Гръцкият гранд привлече Матеус Кардосо Лемос Мартинс – Тете от Галатасарай. Футболистът дори вече е картотекиран в УЕФА и ще може да вземе участие срещу “жълто-черните”. Тете е роден на 15 февруари 2000 година и играе еднакво добре по двата фланга на..

публикувано на 25.07.24 в 17:58

Летен “Уикенд в Пловдив”

Съвет по туризъм – Пловдив и Община Пловдив Ви канят на „УИКЕНД В ПЛОВДИВ“ . В града на тепетата на 2, 3 и 4 август ще се проведе Седмото издание на фестивала. Само през този уикенд и тази година ще имате възможност да усетите магията на най-стария жив град в Европа и един от най-старите в света. Възползвайте се от многобройните..

публикувано на 25.07.24 в 15:50

Слушайте мача "Панатинайкос" - "Ботев" по Радио Пловдив

"Ботев" (Пловдив) гостува на "Панатинайкос" с надеждата европейската му приказка да продължи. Двубоят от втория квалификационен кръг на Лига Европа е от 21:00 часа днес на Олимпийския стадион в Атина и ще бъде предаван пряко по Радио Пловдив. "Ботев" преодоля словенския "Марибор" в първия кръг на пресявките, докато ПАО започва от тази фаза. В трети..

публикувано на 25.07.24 в 09:20
Стефка Костадинова

Стефка Костадинова продължава да е най-великата

Великата Стефка Костадинова е родена на 25 март 1965 г. в град Пловдив. Стефка Костадинова е олимпийска шампионка в скока на височина от Атланта през 1996 г. Там поставя и олимпийски рекорд – 205 см. Извоюва и сребърен медал в Сеул през 1988 г. Класира се на четвърто място в Барселона през 1992 г. На 30 август 1987 г. става световна шампионка в Рим с..

публикувано на 25.07.24 в 08:18