Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Георги Йорданов ще ръководи финала за купата между Ботев и Лудогорец

Най-добрият български рефер Георги Йорданов ще ръководи финала за купата между Ботев и Лудогорец. Мачът е на 15 май от 19:15 часа на стадион "Лазур" в Бургас.

Негови помощници ще бъдат Крум Стоилов и Иво Колев, а четвърти арбитър - Ивайло Стоянов.

Реферът от Габрово получи наградата за №1 през 2013 година, а през този сезон ръководи дербита между Левски и ЦСКА, ЦСКА и Литекс, както и Лудогорец - Локомотив (Пловдив).



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

БФС премести "Вечното дерби" на 19-и октомври

Дербито "Левски" - ЦСКА от осмия кръг на шампионата ще се играе на Националния стадион "Васил Левски" с публика на двата отбора. За целта от футболната централа размениха VIII и XII кръг от програмата на Първа лига. Това обяви Валери Апостолов от Апелативната комисия към Българския футболен съюз. Окончателното решение на БФС е дербито да се състои а..

публикувано на 29.08.24 в 15:36
Александър Томаш

Александър Томаш пое официално ЦСКА

Александър Томаш се завърна в редиците на “армейците”, а негови помощници ще бъдат Косьо Мирчев и Христо Колев. Треньор на вратарите в щаба на Томаш е Тодор Кючуков. Илиян Митрев остава кондиционен треньор на тима. Това съобщиха официално от ЦСКА. "Желаем им успех и победа още в петък.  Предвид кратките срокове за подготовка преди мача, представянето..

публикувано на 29.08.24 в 10:16

"Марица" спечели областния финал за Купата

"Марица" спечели областния финал в турнира за Купата на България и стана представител на област Пловдив в надпреварата. “Жълто-сините” надиграха с 2:1 "Металик" в Сопот. За маричани успехът бе седми поред от началото на сезона. Теодор Фърков пропусна този двубой поради здравословни причини. "Марица" бе по-активният тим на терена и атакуваше често, но..

публикувано на 29.08.24 в 09:41

Локомотив продаде нападателя Мичи Нтело

Локомотив (Пловдив) осъществи един от най-сериозните трансфери в българския футбол това лято, след като продаде Мичи Нтело. 23-годишният белгиец бе представен от новия си клуб Ивердон , а от трансфера в касата на „Лаута“ ще влезе малко под милион евро. Таранът ще се събере в новия си тим с бившия футболист на Пирин Благоевград Уго Комано, който премина в..

публикувано на 28.08.24 в 18:01

Ботев Пд продаде Секулич

Централният нападател на Ботев Пловдив Мартин Секулич ще продължи кариерата си в руския втородивизионен Урал, обявиха „жълто-черните“. 25-годишният централен нападател пристигна в Ботев Пд през лятото на 2022. За този период той изигра общо 72 двубоя за „канарчетата“, в които се отчете с 16 гола и две асистенции. Хърватинът бе част от отбора..

публикувано на 28.08.24 в 11:29