Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Няма данни за умишлен палеж на автомобила на политическия активист в Сливен

Няма данни за умишлено запалване на автомобила на 60-годишен мъж от Бургас, председател на предизборния щаб на политическа сила за област Сливен. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Сливен след първоначалния оглед на колата от полицейските служби.

След получаването на сигнала около 22.00 часа снощи на тел. 112 екип на противопожарна безопасност и защита на населението е бил изпратен на местопроизшествието във вилната зона на Сливен и е потушил пожара в автомобила. Обгоряла е предната част на колата, щети са били нанесени по предните гуми, електрически кабели и акумулатор. Назначени са били електротехническа и пожаротехническа експертиза.

До момента няма данни за умишлен палеж на автомобила, нито за опит за взривяването му, както твърдят в свои писма и изявления политическата сила и пострадалият собственик - председател на предизборния й щаб в Сливенския регион.

Няма данни за прояви, които биха застрашили нормалното провеждане на изборите в Сливенска област, заявяват от полицията.

За реда и спокойствието в изборния ден работят 320 униформени.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!