Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Италия и Уругвай спорят за място на осминафиналите

Уругвай
Снимка: www.daylife.com

Италия и Уругвай ще спорят тази вечер за класиране на осминафиналите на Световното първенство по футбол в последен мач от група "D". Лидерът в групата Коста Рика пък играе също от 19 часа с вече отпадналия от турнира тим на Англия.

В двата късни мача от 23 часа в група "С", лидерът Колумбия излиза срещу Япония, а Гърция приема Кот д`Ивоар.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Велинград е домакин на „Спорт за всички“

На открита сцена на площад „Николай Гяуров“ от 11.00 ч. ще се проведат тренировки по табата, високо интензивни интервални тренировки, пилатес и йога. Предвидени са и забавни активности, и игри с много награди. Турнирът е подкрепен от Министерството на младежта и спорта, община Велинград, Българската федерация „Спорт за всички” и Местната..

публикувано на 15.06.24 в 08:29

Най-силният българин ще направи опит за нов рекорд

Най-силният българин - полицаят Мариян Димитров от Пловдив, ще се опита да постави нов рекорд днес. Той ще се пробва да издърпа три закачени един за друг локомотива с общо тегло 250 тона със собствени сили.  През декември 2022 година Мариян успя да издърпа два локомотива с общо тегло 166 тона на 11 метра разстояние.  Събитието е от 11.30 ч. на..

публикувано на 15.06.24 в 07:35

Локомотив със специална покана към всички "черно-бели" лекоатлети

Представителите на ПФК Локомотив Пловдив Илко Пиргов и Росен Коруев уважиха днес официалното откриване на новата сграда към лекоатлетическата зала на “Лаута”. Кметът на града Костадин Димитров преряза лентата на новото съоръжение заедно с кмета на район “Тракия” Георги Гатев. Илко Пиргов и Росен Коруев отправиха и специална покана към всички..

публикувано на 14.06.24 в 17:54

Ботев ще изиграе две контроли на стадион "Христо Ботев“

Ботев (Пловдив) ще изиграе две от летните си контроли на стадион "Христо Ботев“. Става дума за мача срещу Берое на 22 юни и на 3 юли срещу Крумовград. Всички привърженици могат да посетят двубоите, като входът за контролните срещи е  безплатен. Часовете на двубоите ще бъдат допълнително уточнени и оповестени.  По време на лятната си подготовка Ботев ще..

публикувано на 14.06.24 в 17:42

Любослав Пенев официално пое Локомотив

Любослав Пенев е новият старши треньор на Локомотив Пловдив, съобщиха от клуба. „Наставникът подписа днес своя договор с „черно-белите“! В щаба на Любослав Пенев влизат Атанас Стоилов, Ангел Павлов, Никола Солаков, Мартин Митев, както и Христо Златински, който ще продължи да води Локомотив II. Официалното представяне на Любослав Пенев пред медиите..

публикувано на 14.06.24 в 17:39