Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Млад мъж загина в катастрофа

24-годишен мъж от  Хисаря загина, след като с колата си БМВ се блъсна в дърво на пътя  от село Черничево към село Дуванлии. 

На завой в района на язовир колата излязла извън пътя и се врязала челно в дърво. При сблъсъка шофьорът е починал на място.  

Заради инцидента пътят е затворен и движението става по обходни маршрути.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Безплатен диспут за приоритетите на 51 НС по Радио Пловдив

Днес по Радио Пловдив ще се проведе безплатен диспут от предизборната кампания за предсрочните избори за 51 Народно събрание. Началото на диспута е след новините в 10 часа, а темата: „Предизвикателства, управленски приоритети и политики в 51 НС. България по пътя на успеха - стабилност и развитие. “ В диспута ще участват представители на..

обновено на 03.10.24 в 07:12

Открива се фестивалът "Летерапопули"

Пилотното издание на фестивала за световна литература „Летерапопули“ стартира в Пловдив. До 7 октомври на емблематични за Старинен Пловдив пространства и АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев“ пловдивчачни ще момгат да се срещнат със съвременни писатели от цял свят.  Първи гости на тазгодишното есенно издание ще бъдат Хосе Мануел Фахардо – Португалия,..

обновено на 03.10.24 в 07:12

Карлово почита с изложба Евлогий и Христо Георгиеви

Община Карлово и Историческият музей организират изложбата „Евлогий и Христо Георгиеви – големите дарители на България“. Откриването е на 3 октомври 2024 г. от 17.00 часа в Историческия музей. В 10 пана, разположени в банери експозицията представя основни моменти от живота, стопанската, обществената и благотворителната им дейност. Акцент в изложбата..

обновено на 03.10.24 в 07:11

Отваря Есенен Базар "Капана"

"Есенен Базар 'Капана 2024" се открива днес на мостово съоръжение над ул. „Гладстон“ . И тази година проявата ще продължи 4 дни, до неделя.  Над 100 занаятчии показват своите изделия в сферата на натуралната козметика, лимитирани серии дрехи, бижута, аксесоари, свещи и др.  В първия ден на базар „Капана“ ще има и отворен урок по суинг танци. Ще..

обновено на 03.10.24 в 07:11

Община "Марица" получи 4 мил. лева за път до завод за авточасти

Държавата ще финансира изграждането на нова пътна връзка в община Марица. На днешното си заседание правителството отпусна 3 919 000 лева от бюджета на Министерството на иновациите и растежа за път до завод за производство на автомобилни част от "Зиес Юръп".  Инвестицията по проекта е в размер на над 18 млн. лв. и се предвижда разкриването на 101..

публикувано на 02.10.24 в 16:52