Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Фен на Локо Пд обяви големи стимули за спечелване на Купата

Привърженикът на Локомотив Пловдив Христо Томов, който е собственик на строителна компания, изпрати открито писмо до клуба, в което обяви сериозен финансов стимул за отбора при спечелването на Купата на България.

Официалният сайт на „черно-белите“ публикува текста:

„Труден период за Нашето Локо…Може би най-трудният и вярвам в бъдеще да няма никога повече такъв.

Седем загуби, неизплатени заплати, несигурност в утрешния ден. Това влияе отчайващо за нас, феновете, но и много по-отчайващо и демотивиращо за футболистите, треньорите, екипа…

Дори и за ръководството, което направи невъзможното и превишаващо силите им да поддържат отбора през цялата година.

Но отдръпването на феновете още повече задълбочава финансовите проблеми, тъй като по този начин намаляват и без това оскъдните приходи от продажба на билети и карти…

Да, сигурно и те са прави?! Никой не желае да гледа губещи, всички искат да са от победителите!!!

А на отбора предстои нещо значимо, което неглижираме или в отчаянието си вече всички сме отписали… полуфинал за Купата на България и защо не ФИНАЛ и ПОБЕДИТЕЛ?!

За това аз бих искал да отправя мой личен финансов стимул за отбора:

20 000 лева за класиране на финала

100 000 лева за спечелване на Купата на България

1 апартамент в Пловдив за Героя на мача при спечелване на ФИНАЛА

Спечелването на КУПАТА в този момент не е суета! За ЛОКО това ще бъде крачката към спасението…

Феновете ще се върнат на стадиона, където вече ще играе НОСИТЕЛЯТ НА КУПАТА, футболистите ще си върнат загубеното самочувствие, на ръководството ще им бъде по-лесно в търсенето на спонсори, а защо не и за някой сериозен благодетел това да бъде мотив и кураж да поеме отбора.

И така…

НЕКА ДА ДОНЕСЕМ КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ В ПЛОВДИВ! ДАВАЙ, ЛОКО!!!“, написа фенът на Локо Пд Христо Томов.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Слушайте "Жрински" - "Ботев" от 21:00 часа по Радио Пловдив

Ботев Пловдив гостува тази вечер от 21:00 часа на стадион "Под Биелим Бриегом“ в Мостар в реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. "Канарчетата" влизат в сблъсъка с местния Жрински с аванс от 2:1 след първия двубой на "Христо Ботев“, когато точни за успеха бяха Самуел Акере и Алекса Мараш. Възпитаниците на Душан Керкез се намират..

публикувано на 15.08.24 в 11:08

Ботев поиска под наем полски десен бек

Ръководството на Ботев (Пловдив) е проявило интерес към полския защитник Бартломей Клудка. 22-годишният десен бек играе в местния Заглебие Любим. “Жълто-черните” са пожелали да привлекат Клудка под наем с опция за закупуване. Тази оферта обаче, със съответните финансови параметри, е била отхвърлена от шефовете на Заглебие, твърдят полски медии. През..

публикувано на 14.08.24 в 17:58

Промяна за реванша между Жрински и Ботев

УЕФА направи важна промяна за предстоящия мач между Жрински и Ботев (Пловдив) . Европейската футболна централа е извършила рокада по отношение на съдийския състав за срещата-реванш. Първоначално двубоят в Мостар трябваше да бъде ръководен от португалска съдийска бригада, начело с Мигел Ногейра. След направената смяна, решаващият сблъсък ще бъде свирен..

публикувано на 14.08.24 в 17:55

Вратарска дилема пред Душан Керкез

Треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез ще продължи да налага датския вратар Ханс Кристиан Бернат. Той бе привлечен през лятото за заместник на продадения в Русия национал на Босна и Херцеговина Хидайет Ханкич. Въпреки това в началото на кампанията като титуляр започна Матвей Игонен, който е част от селекцията на Естония. Той бе взет още през зимата от..

публикувано на 13.08.24 в 18:03

Марица привлече млада националка

Марица (Пловдив) привлече трето ново попълнение за сезон 2024-2025 в лицето на националката до 20 години Кая Николова. Кая е третата нова волейболистка в тима след немската националка Ванеса Агбортаби и Ралина Дошкова. Кая Николова играе на поста център и последните два сезона беше част от женския отбор на ЦСКА (София). Тя е била част от националните..

публикувано на 13.08.24 в 17:39