Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мъж от Казанлък беше намерен мъртъв в дома си

Снимка: БГНЕС

58-годишен мъж от Казанлък беше намерен мъртъв в дома си. По първоначални данни, смъртта е настъпила след самозапалване.

Мъжът е бил открит след подаден сигнал, че има пожар в къщата му, съобщи за "Хоризонт" Ивелин Иванов от пресцентъра на областната дирекция на МВР. Пристигналият на адреса екип открил обгорялото тяло в приземния етаж на дома му, който видимо се руши.

Съседи на 58-годишния казанлъчанин споделиха, че мъжът имал психически проблеми, които се задълбочили след като съпругата и синът му напуснали семейното им жилище.

Починалият има малък магазин за домашни потреби, перилни и почистващи препарати.

По случая е образувано досъдебно производство, което трябва да потвърди дали става дума за самоубийство или не. Доктор Тодоров – шеф на "Съдебна медицина" в университетската болница "Професор Стоян Киркович" отказа информация за резултатите от направената аутопсия.

През декември миналата година жена на 32 години почина от изгаряния, след като се самозапали на ъгъла на улиците "Парчевич" и "Братя Жекови" в Стара Загора.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Мъж е починал след самозапалване в столичния квартал "Люлин"

Мъж се е самозапалил в столичния квартал "Люлин" и е починал. Инцидентът е станал минути след 20.00 часа тази вечер. По първоначална информация самоубиецът се е залял с бензин в междублоковото пространство на ул. "Ген. Асен Николов" в 8-ма част на район..

публикувано на 11.04.15 в 21:23

Филм за Пламен Горанов проследява причините за протеста и самозапалването му

Късометражен документален филм за Пламен Горанов ще бъде показан за първи път на „София Филм Фест” тази година, съобщава „ВарнаУтре”. Режисьор на лентата е Андре Андреев. Филмът, озаглавен "Пламен", проследява какво накара Горанов да протестира,..

публикувано на 18.02.15 в 07:23