Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

"Срещите" на 27.06.

Снимка: архив

В "Срещите" Людмила Сугарева разговаря с  Константин Златев, икономист, богослов и изследовател на Петър Дънов.

Хората, където и да отидат, пак ще се върнат в светлината. Те ще станат светлина, защото всичко е светлина, казва Петър Дънов.

Чуйте разговора с Константин Златев за Петър Дънов в прикачения файл

Още от категорията

Фундаментът на БНР са хората, а финансите - движещата му сила

Андон Балтаков е новият генерален директор на Българското национално радио. Той беше избран на днешното заседание на Съвета за електронни медии при втория опит за избор на нов директор.  За новия ръководител на БНР гласуваха четирима от членовете на СЕМ, а един се въздържа. Андон Балтаков впечатли медийните надзорници с модерната си концепция и визия..

публикувано на 22.01.20 в 16:09

Двама болногледачи в Дома ще бъдат уволнени, предстоят и други уволнения

В интервю за Радио Пловдив заместник - кметът по социални дейности и европейски политики Анести Тимчев съобщи, че ще уволни двама болногледачи от Дома за хора с деменция "Св. Георги" в Пловдив. Той е взел това решение, след като вчера е провел срещи в Дома с лекуващия лекар д-р Константинова и някои от болните хора, както и с внучката на една от..

обновено на 22.01.20 в 15:38

Важно е законово уреждане на грижата за хора с деменция

Нужно ли е законово регламентиране на грижата за дементно болните у нас – социалният психолог Ирина Илиева, изпълнителен секретар на Гражданско Сдружение „Алцхаймер България" в едно интервю, предизвикано от случая с брутално отношение в Центъра за настаняване на хора с деменции в Пловдив. Според Ирина Илиева е идвала в Пловдив в същия център през..

публикувано на 22.01.20 в 15:36

Политиците трябва да се научат да мислят стратегически

Поредният вот на недоверие към правителството няма да успее прогнозира в интервю за Радио Пловдив политологът Антоний Гълъбов. Според него темата е загубила част от блясъка си. Стана  така, защото БСП заяви, че ще внася вот на недоверие на 30 декември, направи го на 20 януари. Направи го без да консултации с други политически сили и отново..

публикувано на 22.01.20 в 15:19

Превантивен план за водата в община Брезово

Проблемът с водоснабдяването на  село Пъдарско ще бъде решен до 6 месеца , заяви кметът на община Брезово Христо Енков.  Той уточни, че въпросът е за питейната вода, която от около две години за хората в селото се носи с водоноски заради наличието на естествен.  Ще бъде изграден нов водопровод с дължина  1,5 км, който ще захранва Пъдарско  от..

публикувано на 22.01.20 в 10:32