Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Намушканото във Видин момче е в реанимация

Тук е станал инцидентът между възрастния човек и 13-годишното момче
Снимка: Анжела Каменова

13-годишно дете от малцинството е в реанимацията на видинската болница след скандал с възрастен мъж, за което Радио ВИДИН съобщи по-рано. Спречкването между двамата станало в хранителен магазин на бул. "Панония" в града, съобщиха от Областната дирекция на МВР.  Мъжът е бил ударен с дъска по главата на излизане, а той пък е намушкал с нож малолетния си опонент. Възрастният също е в болница. Очевидци разказват, че мъжът е реагирал при самозащита. Възрастният човек е сред редовните клиенти на магазина и според продавачката поводът за скандала е бил незначителен.

"Вътре нищо особено не се е случило. Не знам...", каза продавачката.

Двамата пострадали са откарани в спешния център във Видин. Мъжът е вкаран в Спешна помощ през страничен вход заради напрежение от страна на близките на детето, каза завеждащият филиала във Видин д-р Любомир Виденов:

Снимка"19:40 на втори август след първия сигнал за прободено с нож дете, в следствие на битов скандал, веднага наш екип се е запътил към мястото на инцидента, дал е първа помощ на момчето и то е докарано в болницата. в 19:50 има подаден втори сигнал, че има пострадал мъж вследствие на същия инцидент и тогава се е запътил втори наш екип, който е докарал втория пострадал и тъй като е имало напрежение на входа на Спешна помощ, той е бил вкаран през другия вход на болницата."

Досъдебно производство е образувано срещу възрастния мъж, съобщиха от полицията.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!