Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Полицията е разпитала част от очевидците на побоя в центъра на Враца

Снимка: БГНЕС

Полицията е разпитала част от очевидците на инцидента, при който младеж почина след побой в центъра на Враца. Иззети са и много видеозаписи, направени от свидетели. Като извършители са задържани двама братя.

Днес към 13.00 часа в центъра на Враца възниква скандал между трима млади мъже, който прераства в побой. Двама от тях надделяват над третия и му нанасят множество удари с ръце. Около мястото на инцидента се събират много очевидци, някои от които сигнализират на телефон 112. Част от очевидците се опитват да окажат първа помощ на пострадалия. Пристига и линейка, която транспортира младежа до болницата, където по-късно той е починал.

Жертвата е 18-годишен абитуриент от врачанското училище "Васил Кънчов". Първоначално е задържан един от извършителите, а по-късно и вторият. Те са двама братя на 32 и 36 години от Враца. Единият от тях е криминална регистрация за кражба и шофиране след употреба на алкохол.

По първоначална информация от полицията, участниците в побоя не са се познавали. Според свидетели свадата е възникнала, когато двамата братя са пресичали уличното платно и чули клаксон от колата, управлявана от починалия младеж. След разменени реплики от двете страни се стигнало до бой.

Работата по случая продължава.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Млад мъж почина след побой в центъра на Враца

18-годишният младеж почина часове, след като участва в бой в центъра на Враца по-рано днес. Причина за смъртта му са нанесените удари, потвърдиха от врачанската болница. Днес към 13 часа пред нотариална кантора в центъра на града възникна бой между..

публикувано на 12.01.16 в 14:58