Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Левски с класическо 3:0 над Ботев, Неделев с греда

Ботев претърпя втора поредна загуба в първенството, след като отстъпи с 0:3 като гост на Левски в мач от 28-ия кръг на "А" група. Резултата за домакините откри Венцислав Христов в 33-ата минута, а Роман Прохазка вкара другите две попадения в 40-ата и в 70-ата минута.

Още преди първото попадение в срещата "жълто-черните" пропуснаха няколко отлични шанса да вземат аванс в мача, а свиреп шут на Тодор Неделев срещна гредата на вратата на Левски.

По този начин "сините" се доближиха на 11 точки от лидера Лудогорец, който почива в кръга. Ботев e на шестата позиция с 28 точки, изпреварен от Черно море, който направи 1:1 срещу Пирин.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Официално: Хебър се раздели с Любослав Пенев

Хебър официално обяви раздялата със своя старши треньор Любослав Пенев. 57-годишният специалист бе начело на клуба през последните 14 месеца, като успя да на два пъти да спаси елитния статут на пазарджиклии. Пенев застана начело на Хебър през март 2023 година, като води тимът в 51 мача, в които постигна 17 победи, направи 8 равенства и претърпя 26..

публикувано на 04.06.24 в 18:02

Оперираха футболист на Локомотив Пловдив

Футболистът на Локомотив Ивайло Иванов претърпя успешна операция от херния, съобщиха от клуба. Интервенцията бе планирана още в хода на сезона, в който халфът изигра 34 мача във всички турнири, в които се отчете с 1 асистенция. Ивайло Иванов ще се възстановява една седмица, като ще е готов за първата тренировка на Локомотив Пловдив, която ще е на 17..

публикувано на 04.06.24 в 18:00

Кипърски гранд представи Евандро

Доскорошният халф на Локомотив Пловдив Евандро Коща бе представен като ново попълнение от кипърския гранд Омония Никозия. Договорът на бразилеца с 31-кратния шампион на Кипър е за 2 години, като Локомотив Пловдив обяви раздялата с Евандро само преди 2 дни. През изминалия сезон Евадро вкара 6 гола и направи 1 асистенция в 32 мача за „смърфовете“, с..

публикувано на 03.06.24 в 18:15

Елизара Янева започна с убедителна победа на "Ролан Гарос"

Елизара Янева се класира убедително за втория кръг на сингъл при девойките на Откритото първенство на Франция по тенис. Пловдивчанката разгроми с 6:1, 6:2 Мика Стойсавлевич от Великобритания. Срещата продължи само 68 минути. Янева спечели пет поредни гейма от 1:1 до 6:1 в първия сет, а във втория поведе с 3:0 по пътя към победата. Във втория кръг Елизара..

публикувано на 03.06.24 в 18:06

Бешикташ с интерес към Уме Емануел

Нападателят на Ботев Пд Уме Емануел е в плановете за селекция на турския гранд Бешикташ, съобщи сайтът ajarspor. Според изданието, емисари на клуба от Истанбул вече са проучили каква е възможността да купят един от талантите на българската Първа лига. Засега отговор от Ботев няма, но е твърде вероятно, ако се стигне до официална оферта, тя да бъде..

публикувано на 03.06.24 в 17:53