Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Христо Крушарски: Достатъчно съм луд, за да направя едно бижу от "Локомотив" (Пловдив)

Христо Крушарски: Достатъчно съм луд, за да направя едно бижу от Локомотив (Пловдив).
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Достатъчно съм луд, за да успея да направя едно бижу от Локомотив (Пд), заяви собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски.

Повод за срещата с медиите бяха последните събития в Локомотив (Пд)- загубата от Локомотив ( Горна Оряховица) довела до напускането на старши треньора Илиан Илиев и възникналото напрежение в клуба. Христо Крушарски заяви, че с цел осигуряване на нужното спокойствие вече слага край на непрекъснатото говорене от всеки в клуба, като информация ще се дава само от пресслужбата на „Локомотив“ (Пловдив).Той говори и за отношенията си с напусналия старши треньор Илиан Илиев. 

Разбрахме се с Илиан Илиев за 5 минути, когато го поканих.  Каквото е поискал от мен го е получил. Да той малко се  пообиди от някои мои изцепки по вестниците, но аз спрях да говоря. Ако някой се опита мен да ме сложи на пангара, няма как. Аз давам парите и аз поръчвам музиката. Говорихме за Лига Европа и че за това трябват пари и играчи. Какво се е случвало в съблекалнята - направих си мое разследване, но ще го запазя за себе си. Избягвал съм да влизам в съблекалнята, тъй като  Илиан ме помоли да не го правя. В селекцията никой не му се е бъркал. Ето  предупреждавах момчетата да няма подценяване  на съперници и стана като миналата година - победи над Левски и Лудогорец, загуби от Черно море и Монтана у дома. Сега се случи нещо подобно и Илиан не издържа и си тръгна, каза още Христо Крушарски.

Христо Крушарски беше категоричен, че  временната Трибуна „Бесика“ ще бъде изградена за дербито срещу „Ботев“, което е на 20 ноември на "Лаута".




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!