Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Николай Киров избра титулярния състав за мача със Септември

Треньорът на Ботев Николай Киров ще остави национала Тодор Неделев на пейката за днешния мач със Септември, който започва в 20:00 часа в Коматево.

В стартовия състав обаче е Цветомир Панов, който също бе с националния отбор, но не игра в мачовете с Франция и Люксембург.

В халфовата линия се връща Серкан, който пропусна мача с Витоша, заради травма по време на загрявката. Атаката ще води Фернандо Вияна. Алфонсо ще му помага, а Бризола и Дунгала ще действат по крилата. В защита Беля не прави промени. Лъчо Балтанов ще изведе отбора с капитанската лента.

Съставът на Ботев: Иван Чворович, Цветомир Панов, Радослав Терзиев, Пламен Димов, Йордан Минев, Лъчо Балтанов, Серкан Юсеин, Фелипе Бризола, Дуде Ндонгала, Фернандо Алфонсо, Фернандо Вияна




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Дария Павлюк

Дария Павлюк на финал на СП по кану-каяк

Дария Павлюк осигури първи директен български финал на Световното първенство по кану каяк за младежи до 23 години, юноши и девойки, което се провежда в Пловдив. Тя спечели серията си на 500 м едноместно кану при девойките, с което си заслужи място в гонката за медалите без да минава през цедката на полуфиналите. 9 български лодки ще търсят място на..

публикувано на 18.07.24 в 08:38

Ботев Пловдив официално осъществи трансфер в Серия А

Ботев Пловдив официално осъществи много силен трансфер. „Канарчетата“ продадоха младия защитник Димитър Папазов на участника в Шампионска лига и Серия А Болоня. През изминалия сезон крайният защитник дебютира и за първия тим на „канарчетата“. Папазов взе участие в общо 18 мача в първенството и за Купата, като в 8 от тях започна като титуляр. С..

публикувано на 17.07.24 в 18:03

Шампионките от Марица привлякоха Ралина Дошкова

Марица (Пловдив) осъществи нов трансфер през това лято и привлече диагонала Ралина Дошкова. Диагоналът е бронзова медалистка от Световното първенство до 17 години с националния отбор до 17 години. Била е част от всички възрастови групи на националния отбор През миналия сезон новата волейболистка на Марица игра в чешкия елитен Сокол (Фридек-Мистек)...

публикувано на 17.07.24 в 17:58

Равностойна група за Марица в Шампионската лига

Волейболният шампион при жените Марица (Пловдив) ще играе в Група "А" на Шампионската лига, отреди жребият.  Тимът бе поставен в трета урна и негови съперници са италианският Караро Имоко Конеляно, полският Девелопрес Жешув, както и победителят от двубой между поставения Волунтари от Румъния и Работнички Скопие от Република Северна Македония...

публикувано на 16.07.24 в 18:03

Димитър Кузманов с победа на Чаланджър в Астана

Димитър Кузманов се класира за втория кръг на турнира на твърди кортове от сериите "Чалънджър" в Астана (Казахстан) с награден фонд от 41 хиляди долара.  Поставеният под номер 3 в схемата българин победи Мойрани Бузиге (Австралия) с 6:1, 7:6(6). Срещата продължи 92 минути. Кузманов доминираше изцяло в първия сет, но във втората част се стигна до..

публикувано на 16.07.24 в 18:00