Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Преглед на печата

Снимка: Мария Пеева

"Възмездие за ограбените 30 млрд. лева при приватизацията поиска премиерът Бойко Борисов", пише вестник "24 часа". Всекидневникът посочва, че министър-председателят е разпоредил на юристи да търсят законов път за отпадане на давността. Така, според изданието, Борисов е дал знак, че се готви преразглеждане на големите сделки от последните десетилетия в България.
"Борисов срещу езика на омразата", пише на първата си страница вестник "Стандарт". Всекидневникът цитира премиера, който казва "категорично "не" на езика на омразата, който започва да се възвръща между "Обединените патриоти" и ДПС. Той е призовал вчера патриотите да си мерят приказките и е заявил, че ДПС също трябва да проявяват максимална толерантност. "Винаги сме били за разбирателство, полагаме усилия различните етноси в България да живеят възможно най-добре и в разбирателство. Недопустимо е да се говори кой кого щял да стъпче". Това е коментирал Борисов пред младежите от ГЕРБ, чиято политическа академия е заседавала вчера. 
Зимните ни курорти са най-изгодни в Европа. Това показва проучване, публикувано от германския вестник "Билд", съобщава на първата си страница вестник "Труд". Изданието посочва, че ски на Витоша е абсолютният ценови хит. Сред 10-те най-евтини дестинации са още Банско и Пампорово. За сравнение, "най-солено" на любителите на ски излиза в курортите в Австрия, Франция и Швейцария.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!