Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Първи контроли на Локомотив и Ботев

 Локомотив ще се изправи утре срещу Хебър (Пазарджик) в контрола. Проверката срещу "зелените" е планирана да се състои на стадион "Крепост" в град Хисаря. Началният час е 15:00ч.

Преди няколко дена "черно-белите" изиграха и учебна игра срещу юношите до 19 години. Представителния тим победи с 4:0 старшата възраст на Локомотив.

Стана ясен часът на първата контролна среща на "Ботев" от зимната подготовка. "Жълто-черните" стартират приятелските си мачове в петък срещу втородивизионния "Марица". Двубоят ще се играе на клубната база в "Коматево" и ще започне в 14:30 ч.

"Канарчетата" стартираха втората седмица от подготвителния период с две занимания в понеделник. Във вторник и четвъртък тренировките също ще бъдат по две - от 10:00 и 15:30 ч. В сряда сесията е само сутрешна, а в петък е контролата с "Марица". Съботния ден е почивен за футболистите, преди пътуването за лагера в Алания в неделя.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Асен Златев

Асен Златев - олимпийски шампион от Москва 1980

Легендата Асен Златев е роден на 23.05.1960 година в село Царимир. Асен Златев е олимпийски шампион от Москва през 1980 година в категория до 75 кг.  На 11-годишна възраст постъпва в Спортното училище „Васил Левски“ с първата група по вдигане на тежести, ръководена от Ганчо Карушов. Носител е на три златни медала от световни първенства и пет от..

обновено на 18.07.24 в 14:58
стазион

"Ботев" гостува на "Марибор" с гол аванс

"Ботев" (Пловдив) гостива на "Марибор" в мач-реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Двубоят ще се играе от 21:15 часа тази вечер на стадион „Людски врът“.. "Ботев" победи словенския си съперник с 2:1 в първата среща. Така завръщането на „жълто-черните“ в своя дом за мач от европейските клубни турнири бе успешно. „Канарчетата“ стигнаха до..

публикувано на 18.07.24 в 14:13
Стоянка Груйчева и Сийка Келбечева

Стоянка Груйчева и Сийка Келбечева - шампионките от Монреал 1976

Легендите Стоянка Груйчева и Сийка Келбечева са олимпийски шампионки от Игрите в Монреал през 1976 година. Сийка Келбечева е родена в град Рудозем на 1 декември 1951 година. Със спорт  започва да се занимава на 19 годишна възраст, когато нейна колежка я запознава с гребането. По това време Сийка учи математика в Пловдиския университет. Стоянка Гуйчева..

публикувано на 18.07.24 в 12:40
Дария Павлюк

Дария Павлюк на финал на СП по кану-каяк

Дария Павлюк осигури първи директен български финал на Световното първенство по кану каяк за младежи до 23 години, юноши и девойки, което се провежда в Пловдив. Тя спечели серията си на 500 м едноместно кану при девойките, с което си заслужи място в гонката за медалите без да минава през цедката на полуфиналите. 9 български лодки ще търсят място на..

публикувано на 18.07.24 в 08:38

Ботев Пловдив официално осъществи трансфер в Серия А

Ботев Пловдив официално осъществи много силен трансфер. „Канарчетата“ продадоха младия защитник Димитър Папазов на участника в Шампионска лига и Серия А Болоня. През изминалия сезон крайният защитник дебютира и за първия тим на „канарчетата“. Папазов взе участие в общо 18 мача в първенството и за Купата, като в 8 от тях започна като титуляр. С..

публикувано на 17.07.24 в 18:03