Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стефан Попов пред микрофона на „Алтер его”

| обновено на 24.03.18 в 16:25

Актьорът от Драматичен театър Пловдив Стефан Попов гостува в „Алтер его” тази събота. 

Знаменателни са ролите му на Стамболов, Хофстад, Хлестаков, Кочкарьов, Глостър, Сър Тоби… 

Помним го от големия и малкия екран в „Авантаж”, „Седем часа разлика”, „Църква за вълци”, „Време за жени”, „Балът на самотниците”, „Шменти-капели” и т.н. 

С него ще разговаряме открито за живота в театъра и за театъра в живота, както и за веселите истории, които поражда това житие-битие. 

Внимание – малка тайна: очаква се преди интервюто с именития гост водещият и второто му „Аз” също да навлязат в театралната тема, за да се „съизмерват” като се „замерват” с компрометиращи записи.

Снимка

Не пропускайте „Алтер его” и тази събота! Започваме веднага след новините в 15.00 ч. След това може да ни слушате на повторението в неделя от 6.00 ч. или в сайта на Радио Пловдив от понеделник нататък в удобно за вас време. 

А ако споделите и линк към предаването в социалните мрежи, шансовете ви да спечелите шестица от тотото ще нараснат неимоверно. Вервайте ни!

Автор и водещ: Петър Краевски




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Йордан Митков

Йордан Митков - олимпийски шампион от Монреал 1976

Йордан Митков е р оден е на 3 април 1956 г. в град Асеновград. Той е  о лимпийски шампион от летните олимпийски игри в Монреал през 1976 г.одина. Започва да тренира вдигане на тежести през 1968 при Иван Веселинов, а след това при Стойчо Стойчев. От 1968 до 1980 г. когато прекратява активната си състезателна дейност, се състезава само с екипа на..

публикувано на 12.07.24 в 16:40

"Ботев" стартира в Европа с 2:1 над "Марибор"

"Ботев" (Пловдив) постигна престижна победа  с 2:1 над  словенския "Марибор" в първи двубой от първия предварителен кръг на Лига Европа. Мачът се игра пред повече от 16 хиляди зрители на стадион "Христо Ботев". Новите попълнения Антъни Уджа и Никола Илиев станаха герои на мача с блестящи голове в 9-ата и в 74-ата минута. Пиус Ширвис бе изравнил..

публикувано на 11.07.24 в 22:04

Локомотив ще изиграе последната си контрола в събота

Локомотив Пловдив ще изиграе последната си контрола от своята предсезонна подготовка. “Черно-белите” ще се изправят срещу Берое. Двубоят ще се проведе в събота (13.07) от 19:00 часа на “Лаута”. Представянето на Локомотив ще се състои броени минути преди началото на самата контрола. Приятелската среща ще е открита за фенове и журналисти. Локомотив..

публикувано на 11.07.24 в 17:57

Заради мача "Ботев" - "Марибор" променят движението край Колежа

Заради двубоя между отборите на ПФК „Ботев“ – Пловдив и ПФК „Марибор“ – Словения, който ще се състои на стадион „Христо Ботев“ в четвъртък, се въвежда временна организация на движението. Тя важи за времето от 18.00 ч. до 24.00 ч. на 11 юли, съобщиха от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта”. Изцяло или поетапно ще се спира..

обновено на 11.07.24 в 08:54
Красимир Дунев

Красимир Дунев - вицешампион от Атланта 1996

Красимир Дунев е роден на 11.09.1972 г. в град Пловдив.  Олимпийски вицешампион на висилка от Олимпийските игри в Атланта през 1996 г.одина. Красимир Дунев е първият гимнастик в света, който прави шест поредни прелитания на висилка. В отборното класиране на България заема шесто място, а в многобоя е двадесет и първи. Дебютира на Олимпийските игри в..

публикувано на 10.07.24 в 13:59