Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Феновете на Локомотив към ръководството: Времето ви изтече!

Официалният сайт на фенклуба на Локомотив Пловдив излезе с крайно остра позиция срещу ръководството на клуба. От текста, под който са се подписали абсолютно всички фракции на "черно-белите" привърженици, става ясно, че оттук нататък връзката между ръководство и фенове тотално е прекъсната и нищо няма да бъде, както преди.

Радио Пловдив публикува текста без редакторска намеса:

Изчакахме да мине един ден от поредната трагикомедия, разиграла се на Лаута в неделя вечер, с цел да може да се даде трезва преценка на ситуацията и тя да не е плод на емоции. Още едва е започнал новият сезон, а вече безобразията и хаосът на Лаута са във вихъра си. 

След поредния фарс на терена и пародията с картотекирането на купчината нови футболисти. След факта, че два кръга групата за официални мачове трябваше да се попълва с юноши и контузени футболисти, докато привлечени футболисти седят в хотелските си стаи, защото някой не се е сетил, че сме надвишили квотата за футболисти извън Европейския съюз, в неделя отново се сблъскахме с потресаващата действителност на Лаута. Една-единствена отворена каса, на която хората трябваше да чакат по над 30 мин в 35 градусовата жега, за да могат да си вземат билет!

Да не говорим за поредната идиотия да бъдат отпечатани само 100 билета за Централната трибуна, които свършиха още час преди мача, и хората със семейства масово или си тръгваха, или неохотно си взимаха билети за трибуна "Спортклуб“, където слънцето печеше безпощадно. За да се стигне до безумието да караш стотици хора да чакат, докато 15 мин преди началото на мача някой се е сетил, че може да напечата още билети.

Искаме да попитаме т.н. "ръководство“, колко години още ще се опитват да изгонят и малкото останали хора на Лаута с профанските си и неадекватни действия? Докога ще трябва да търпим едни необразовани и некомпетентни хора да тровят нервите на всички, които обичат Локомотив Пловдив? Докога клубът ще бъде организационно на ниво аматьорска лига? Докога профаните от канцелариите на Лаута ще търсят вината навсякъде другаде, но не и в себе си?

Вчера отново същите тези профани решиха да гонят футболисти, които самите те докараха, а единия даже не игра в мача, факт който надали са забелязали. Кога вечно пияният Чавдар Цветков ще поеме отговорност за поредния провален трансферен прозорец и каква функция изпълнява този индивид, освен да заработва комисиони и да бъде другар по чашка? Кой ще ни каже защо се преотстъпиха наши талантливи юноши, за да се докарат цяла плеяда от сръбски и хърватски ментета, и кой има полза от прибирането на комисиони? Кога някой изобщо ще поеме каквато и да е отговорност в този клуб??? И защо трябва да берем срам, четейки отново комичните изказвания на Христо Крушарски за брадви, секири, мерки и подобни неадекватни и нямащи общо с реалността брътвежи? Един човек правилно беше казал, че рибата се вмирисва откъм главата.

Господа изкуствено насадени на Лаута, това повече не може да продължава! Не разбрахте ли, че не ставате за това, за което сте сложени? Нямате капацитета и възможностите да ръководите институция от ранга на Локомотив Пловдив!

Вие сте срам за този клуб, вие сте срам за нас феновете, вие сте срам за града ни и времето ви изтече!

Фенклуб Локомотив Пловдив

Наполетани Ултрас Пловдив

Лаута Хуулс

Гот мит унс

ОТС

Бригада Пловдив

Ийст клуб

Гарата

World Wide Locos



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

"Ботев" напред в Лига Европа след 2:2 като гост на "Марибор"

"Ботев" (Пловдив) елиминира "Марибор" след 2:2 на реванша в Словения и сбщ рез ултат 4:3 продължава във втория предварителен кръг на Лига Европа. Там героите на Душан Керкез ги очаква гръцкия Панатинайкос. Носителите на Купата на България се оказаха догонващи в резултата още в 13-ата минута, когато Ян Репас реализира за домакините, но през втората част..

публикувано на 18.07.24 в 23:32
Асен Златев

Асен Златев - олимпийски шампион от Москва 1980

Легендата Асен Златев е роден на 23.05.1960 година в село Царимир. Асен Златев е олимпийски шампион от Москва през 1980 година в категория до 75 кг.  На 11-годишна възраст постъпва в Спортното училище „Васил Левски“ с първата група по вдигане на тежести, ръководена от Ганчо Карушов. Носител е на три златни медала от световни първенства и пет от..

обновено на 18.07.24 в 14:58
стазион

"Ботев" гостува на "Марибор" с гол аванс

"Ботев" (Пловдив) гостива на "Марибор" в мач-реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Двубоят ще се играе от 21:15 часа тази вечер на стадион „Людски врът“.. "Ботев" победи словенския си съперник с 2:1 в първата среща. Така завръщането на „жълто-черните“ в своя дом за мач от европейските клубни турнири бе успешно. „Канарчетата“ стигнаха до..

публикувано на 18.07.24 в 14:13
Стоянка Груйчева и Сийка Келбечева

Стоянка Груйчева и Сийка Келбечева - шампионките от Монреал 1976

Легендите Стоянка Груйчева и Сийка Келбечева са олимпийски шампионки от Игрите в Монреал през 1976 година. Сийка Келбечева е родена в град Рудозем на 1 декември 1951 година. Със спорт  започва да се занимава на 19 годишна възраст, когато нейна колежка я запознава с гребането. По това време Сийка учи математика в Пловдиския университет. Стоянка Гуйчева..

публикувано на 18.07.24 в 12:40
Дария Павлюк

Дария Павлюк на финал на СП по кану-каяк

Дария Павлюк осигури първи директен български финал на Световното първенство по кану каяк за младежи до 23 години, юноши и девойки, което се провежда в Пловдив. Тя спечели серията си на 500 м едноместно кану при девойките, с което си заслужи място в гонката за медалите без да минава през цедката на полуфиналите. 9 български лодки ще търсят място на..

публикувано на 18.07.24 в 08:38