Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ранно утро с "Шейкър"

| обновено на 08.02.19 в 16:55

В разгара на зимата сме! Все пак с  надежда, защото  пролетта  предстои! Това е приятната разлика между есента и зимата . Колкото и да сме позитивни и обнадеждени обаче, времето на студ, вируси, дългите часове в затворените помещения  не само дотягат, но и отслабват всичките ни защитни сили! Затова, февруари е може би най-подходящия месец, през който да се погрижим за общото си здравословно състояние. 

В срещите които ни предстоят, се надявамe да откриете по нещо полезно, но и приятно, така, че на сетивата ви да остане възможността да се насладите на красотата на ранното неделно утро!

За да не бъдем прекалени светци, в  "Шейкър" диагноза ще извадим на показ всички онези неудобни истини за характера ни! Всички зодиакални знаци ще бъдат подложени на детайлно разглеждане!

На 10 февруари православната църква почита паметта на свещеномъченик Харалампий и света мъченица Валентина, а  пчеларите отбелязват своя празник.

Срещаме ви с апитерапевта д-р Пламен Енчев и методите и ефектите на апитерапията.

Покана за едно събитие със вход свободен! Младежки център Пловдив организира  Форум театър- практическо въведение в метода. Какво представлява форум-театъра, какви са неговите цели и сфери на приложение – отговорите ще получим от Димитрия Тодорова - директор на Младеьки Център Пловдив.

 Преди всичко, в Мултивитамин  ви предлагаме  традиционните рецепти за по-успешно и по-приятно събуждане, поне в неделя!

Бъдете с "Шейкър" по Радио Пловдив! 

Започваме след новините в 7.00.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

В последния петък на март - "Точно днес"

Крехката надежда от началото на  седмицата за сформиране на Кабинет се изпари безапелационно само в рамките на часове и дори преди края си последната мартенска седмица постави предупредителната удивителна за ново изборно очакване. С много въпроси и недоизказаност.  Президентският гамбит продължава с разговори, но вече не с партиите, а с личностите, които..

публикувано на 28.03.24 в 17:12

Решения и избори в "Ден след ден"

След трите завъртания с връчването на мандати от президента, започна и въртележката с възможностите за нов служебен премиер преди поредните избори. Кога  ще бъдат те и по какъв начин ще се проведат? Възможна ли е промяна, която да провокира повече хора да гласуват доверие на политиците или отново ще бъдем мълчаливи свидетели на ниска избирателна..

публикувано на 28.03.24 в 14:41

"Вход свободен" - изкуството като спасение

Ще си говорим за изкуство днес, за благотворното му влияние върху всеки аспект от човешкия живот! Срещаме се с Лучия Велева - председател на Фондация "Кураж", която ще ни разкаже за проектите свързани с рехабилитация на хора в неравностойно положение, чрез изкуство и образование.  Ще ви поканим и на музикално матине с програма включваща произведения на..

публикувано на 28.03.24 в 09:30

"Точно днес" за посоката към избори

В края на март се повтаря рефрена "нови избори, и пак предсрочни". Към новата вълна обещания на политиците, за невъзможната ротация и как ще са осъществи гласуването 2 в 1 - разговор по темата с политолога доц. Иван Начев . От гледна точка на върналите мандата ПП-ДБ - разговор с народния представител от Пловдив област  Росен Костурков .  От Пловдив..

публикувано на 27.03.24 в 15:27

Живот в театъра "Ден след ден"

Политиката е театър, в който публиката често освирква актьорите. И призовава нови на сцената. А докато политическият театър у нас е еталон за театър на абсурда, животът налага своя дневен ред.  Безсрочна ефеткивна стачка започнаха работещите в Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ в редица градове, включително Пловдив. Те настояват за..

публикувано на 27.03.24 в 14:57