Предавания

Хаос и ред "Ден след ден"

       Находчиви пловдивчани въртели в интернет търговия с фалшиви маратонки и натрупали близо 700 000 лева. Дневният оборот от стоките менте стигал до 20 000 лева, а търговията била добре маскирана – тайният склад с внасяната от Турция нелегална стока..

публикувано на 22.01.21 в 14:48

Потенциал и цели във „Вход свободен“

Случваме мечтите си и правим своите малки стъпки, към тях. Семейният консултант Динка Колева, коментира някои любопитни факти. Вярно ли е, че когато сме сигурни в онова, което искаме до 72 часа е необходимо да започнем неговото осъществяване, за да се..

обновено на 22.01.21 в 09:31

Екстаз и щамове „Точно днес“

Екстазът е на писателя дисидент и журналист от Свободна Европа Димитър Бочев ,  и е „Опит за екстаз“ – името на неговия нов роман: да търсиш същината в едно бъзпътно време, когато е по-лесно да съществуваш, отколкото да живееш... За новия..

публикувано на 21.01.21 в 16:19

"Ден след ден" - COVID-19 и поезия

Въпреки намаляващата заболеваемост от коронавирус у нас, ограничителните мерки няма да паднат напълно и за всички от началото на февруари. Това стана ясно днес от брифинга на Националния оперативен щаб. Това ще е и темата в репортеските ни разкази на..

публикувано на 21.01.21 в 14:24

"Вход свободен" - ден на прегръдката

В международния ден на прегръдката сме ви подготвили много интересни теми, с които да разчупим делничното ви настроение и да ви подготвим за наближаващия уикенд.  Предстои ни среща и с Биляна Вутова - психолог и психотерапевт. Тя от своя страна ще ни..

обновено на 21.01.21 в 09:33

"Точно днес" - лицата на утрото и града ни

Една вълнуваща премиера на ново издание за Пловдив очакваме в близките месеци. Издателство „Летера“ подготвя албума „ Лицата на Пловдив “ с фотографии на Соня Станкова. Книгата представя хората в града под тепетата, включени са близо 600 авторски..

обновено на 20.01.21 в 16:57

Светът и ние в "Ден след ден"

Денят, в който светът гледа към смяната на върха в САЩ, и ние ще ориентираме три от разговорите в предаването към политиките, които новият стопанин на Белия дом ще води – в областта на външните работи, на сигурността и на борбата с климатичните..

публикувано на 20.01.21 в 14:30

Навици и кино във „Вход свободен“

Заедно сме до 14. Очаквайте рубриката „За и против“, с Дарина Иванова. Темата е нарочното трениране на волята и някои навици. Да или не? Кое е по-добре за нас? Говорим и за филма „Кируна“, безплатно и онлайн, утре от 20 часа, във Фейсбук...

обновено на 20.01.21 в 09:29

Относителната тежест на фактите "Точно днес"

Ковид- 19 и новите въпроси, които поставя животът в епидемия. Всеки пети новозаразен носи новия и по- заразен щам на вируса, каза проф. Мутафчийски, помислете как да отворят заведенията, каза примиерът Борисов, ще отворим и без заповед, заплашиха..

публикувано на 19.01.21 в 16:49

Умора от пандемията "Ден след ден"

Осезателен става натискът на затворените бизнеси да получат поне частично отпадане на ограниченията. Ресторантьорите имат разговори днес следобед с представители на правителството. В същото време медицинските експерти предупреждават, че постигнатото..

публикувано на 19.01.21 в 14:50