Коледен лабиринт във "Вход свободен"

Ще стартираме предаването с най-коледното растение, а именно - коледна звезда.  В един от най-студените месеци през годината, ще говорим за китайската медицина. От разговор с Деница Денева ще научим повече за предстоящия "Коледен базар и..

обновено на 12.12.19 в 09:34

Късни есенни сюжети "Точно днес"

Те  отзвучават в предколедния климат на града и чертаят красноречиви очертания за посоките ни. Под знаците на добротворството и благотворителността  за каузите, които ни правят  ОБЩЕСТВО, чуйте д-р Елена  Радева   за мотивацията й да бъде..

публикувано на 11.12.19 в 17:46

Мерки срещу корупцията и мръсния въздух в "Ден след ден"

В 11 ден на декември, ето темите, които ще ви предложим в следобедното предаване "Ден след ден": Главният прокурор Сотир Цацаров вече е председател на Антикорупционната комисия. И въпреки че името на новия обвинител номер 1 на държавата е ясен от няколко..

публикувано на 11.12.19 в 14:19

"Вход Свободен" – нови проекти и практики за здраве

В разгара на работната седмица ще откраднем вниманието ви с интересни теми и събеседници! Едно събитие с вход свободен, което предстои в ранния следобед, ни дава  нов поглед върху отношението  към здравето. Вода, храна, въздух и движение -това са оновните..

обновено на 11.12.19 в 09:29

Строителство, мода и високи технологии „Точно днес“

Пловдив се нареди на първо място в страната по строителство на нови сгради. През третото тримесечие на 2019 г. е започнало изграждането на 200 жилищни и 67 други сгради. За качеството и цената на новото строителство, за зелените площи и паркингите..

публикувано на 10.12.19 в 16:40

Строителство и разрушаване "Ден след ден"

Идеята да се прави общински многоетажен паркинг на мястото на бившата приемна на ТЕЛК на улица „4 януари“ в Пловдив не се приема радушно от ръководствата на съседните училища. Затова на среща при кмета Здравко Димитров бе решено проектът да се..

публикувано на 10.12.19 в 14:33

Изложба и благотворителен базар във "Вход свободен"

Защо според учените мъжете се шегуват по-добре от жените? Ще стартираме днешното предаване с отговор на този въпрос.  Ще обърнем внимание и на грешките, които допускаме рано сутрин.  На 11-ти декември в Пловдив ще се състои работилница на доброто...

обновено на 10.12.19 в 11:06

Форум по психология във „Вход свободен“

Започваме седмицата, празнично. Отбелязваме деня на Св. Анна. Днес говорим за Форум „Психология за всеки“. Събитието е с вход свободен, на 10-ти декември, от 17 часа в Дом на културата „Борис Христов“. Коментираме темата с Теодора Пампулова,..

обновено на 10.12.19 в 09:24

Бързаме или изоставаме "Точно днес"?

Отива си още една година, месец декември слага обобщителните акорди за свършеното през месеците и отключва въпросите: какво свършихме, и какво остана за 2020 година? Новите тол такси изправиха бранша на превозвачите пред дилеми, които трябва да се решават..

публикувано на 09.12.19 в 15:54

В очакване на решения "Ден след ден"

25 милиона лева срещу прекратяване на концесията на футболен клуб „Ботев“ – Пловдив. Обявяване на обществена поръчка и довършване строителството на стадион „Христо Ботев“ от общината, но с пари от държавния бюджет. Това обеща премиерът Бойко..

публикувано на 09.12.19 в 14:58