Градски съкровища и джаз музика във „Вход свободен”

Лежерно, лятно и с аромат на море, вдигаме ефирната завеса на петъчния „Вход свободен”. За онези от вас, за които все още плажовете и почивката са мираж, имаме точното решение – Лятна вечер с музика на живо и с привкус на море. Дестинацията е..

обновено на 23.07.21 в 10:21

"Точно днес" - с олимпийски дух , здраве и театър под звездите

Светът от днес е Олимпиада. Веднъж отложена, миналата година, най-голямата спортна надпревара в света се провежда в безпрецедентна  ситуация на пандемия и при изключително строги противоепидемични мерки срещу Ковид-19.  За емоцията да си част от..

публикувано на 22.07.21 в 15:20

Изкуство и регресия във „Вход свободен“

Днес, отваряме дума по темата за регресията и арт практиките. Говорим за събитието „Регресия и арт практика: Прекъсване на връзки“, с Петър Петров и Мари Илиева. Този петък, на 23-ти, онлайн. Повече за събитието ще ни разкаже Мари Илиева, след 13 часа...

обновено на 22.07.21 в 09:36

В спиралата на лятото - "Точно днес"

46-ят български Парламент започна работа. С емоционално-респектираща реч за начало, на каквото вече бяхме свидетели. С новоизбран стар председател на народните ни избраници. С политически заявки за сглобяване на кабинет до две..

публикувано на 21.07.21 в 16:49

Аниме и награди във "Вход свободен"

В средата на седмицата и в предаването „Вход свободен“ рязко и с един замах като японски самураи ви отвеждаме в Япония. Не забравяйте да си облечете любимият костюм на най-любимия ви анимационен герой, защото сме се амбицирали да ви забъркаме..

публикувано на 20.07.21 в 17:11

По червен килим от Ляхово до жълтите павета "Точно днес"

Точно днес е ден първи от живата на 46-тото НС. Избрано на предсрочните избори на 11 юли, то ще започне живота си тържествено, но май без особено положителен тонус. От първите до последните по ръст парламентарни групи напрежението владее банките и..

публикувано на 20.07.21 в 16:40

Активен вторник с „Вход свободен“

Не прекаляваме с работата днес, за да не разгневим Свети Илия, но ще си свършим нашата. Говорим за събитието „КАП: Активиране на процеса Кундалини“, петък, Пловдивски културен институт. Иитка Янакиева – холистичен терапевт, йога учител, КАП..

обновено на 20.07.21 в 09:36

„Точно днес“ – по европейски и не съвсем

Високо напрежение в горещите летни дни – всичко това в края на мандата на служебното правителство и на прага на първия ден от работата на 46-то Народно събрание. Какви са очакванията и как се разпределят ролите на политическата сцена? По..

публикувано на 19.07.21 в 16:16

"Вход Свободен" – късен старт на седмицата

Един забавен старт на работната седмица, толкова присъщо летен! Нуждаем се от ежедневие с повече минути, както и от цвят и смях!  Срещаме ви с участниците в Детско- Юношеска Академия по Изкуствата "Арлекин", която е в усилена подготовка, и работи по..

обновено на 19.07.21 в 13:12

"Точно днес" - лятно по темите

В понеделник сутрин започваме от 7 часа - в летен вариант на програма "Точно днес", но ще сме заедно чак до 10 часа. Темите на 19 юли.  Политика в седмицата, в която започва работа новото Народно събрание.  С Велислав Величков от Инициативата "Правосъдие..

обновено на 18.07.21 в 19:36