Предавания

Потокът на времето „Ден след ден“

Търпението е изчерпано. Подбалканският път и проходът „Троян – Кърнаре“ са затворени предупредително за един час. Пътната блокада е организирана от кметовете на Карлово и селата, пострадали от бедствието през септември 2022 г. – Богдан, Каравелово,..

публикувано на 29.05.24 в 14:50

Цветен календар от събития във "Вход свободен"

Цветен и наситен е календарът от събития в Пловдив! Днес предприемаме необичайна за средата на работната седмица разходка из сцените на града ни! В аванс ще ви разкажем за предстоящия фестивал „Пловдив представя: Балканските оркестри“, в рамките на който ще..

публикувано на 29.05.24 в 09:30

"Точно днес" - още от посоките на май

Месец май донесе новини, на които продължаваме да се учудваме и да търсим решения. Изборните дилеми оставяме за политиците, темите са здраве, история и книги, реколта и плодове.  За дълго продължение ще говорим в програма "Точно днес". Близо две години..

публикувано на 28.05.24 в 15:34

Управление под напрежение „Ден след ден“

В предаването „Ден след ден“ на 28-ми май очаквайте: Областния управител на Пловдив инж. Илия Зюмбилев за утрешния протест на карловските кметове срещу липсата на средства за възстановяване на щетите от наводнението преди две години Шофьора..

публикувано на 28.05.24 в 14:31

С поглед към юни във „Вход свободен“

Говорим за изложбата „Спомни се“, която се открива на 1-ви юни в Капана. Датата не е избрана случайно. Гостува ни Марияна Милецова, автор на картините. Ден на детето в НЧ „"Проф. Кирил Дженев - 2018" Пловдив. Петя Маринова, секретар на..

публикувано на 28.05.24 в 09:30

За важните избори „Точно днес“

Второто утро на седмицата посрещаме с важнит етеми за Пловдив и страната, ето какво ще чуете във времето до 9.30 ч: Ще успее ли България безпрепятствено да премине към еврозоната и какъв опит може да вземе от Хърватия? Отговорите на тези..

публикувано на 27.05.24 в 16:42

Смирение и кризи в "Ден след ден"

За избора на Арсений за Сливенски митрополит и за протестите пред храма, които говорят за всичко останало, но не и за смирение, както и за това, което очаква Българската православна църква разговаряме с  историка, публицист и телевизонен водещ Горан..

публикувано на 27.05.24 в 14:55

Цветно настроение с "Вход свободен"

В понеделник даваме усмихнат старт на работната седмица с много музика, интересни гости и вълнуващи събития. Беседваме и по женски в традиционната ни рубрика "Орисници". Говорим и "За животните с любов" в отреденото ефирно време. Жоро Пеев ще ни почерпи с..

публикувано на 27.05.24 в 09:30

"Точно днес" от църквата до спешната помощ

От църквата през международната политика до състоянието на спешната помощ у нас и кварталните ремонти са темите, които са във фокуса на вниманието в програма "Точно днес" на 27 май. Ето и темите и събеседниците. Светият Синод избра за сливенски..

публикувано на 26.05.24 в 17:00
Младежкият хълм (Джендем тепе) в Пловдив

Говорим за култура и спорт в Клуба

Мъдрите хора казват, че спортът е част от културата на един народ. Днес ще се опитаме лично да се убедим в едно такова твърдение.  В първия час на Клуб "Неделя" ще разговаряме с нашата велика треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева. Кое е..

публикувано на 26.05.24 в 13:20