Предавания

Опит за баланс "Точно днес"

Как въвеждането на „Зелена зона“ в Пловдив ще облекчи трафика и паркирането. След заседанието на Общинската комисия по безопасност на движението по пътищата ще разговаряме със зам. -кмета по транспорт и Тодор Чонов. Гневни и непремерени, бодливи,..

публикувано на 20.02.20 в 17:40

Спекуланти на страхове „Ден след ден“

Дебатите около влизането на България в чакалнята на еврозоната са превъртели 1 млд. лева в евро. Това даде повод на икономическия експерт и анализатор Илиян Василев да напише първо, че българите имат доверие в еврото и на второ място да призове да се..

публикувано на 20.02.20 в 14:32

Семейни констелации във "Вход свободен"

Остава още съвсем малко до уикенда и е време да се заредим с много настореине и позитивни емоции.  Ще стартираме днешното предаване с това какво разкрива датата на сватбата за вашия брак.  Днес във „Вход свободен“ ще говорим и за важността на..

обновено на 20.02.20 в 09:42

"Точно днес" за силата на двойката

Пресмятайки в утрото на двойките 20.02.2020 стигаме до уравнението за еврото без или със референдум. Изчисляваме рискове и ползи от влизане в Еврозоната с икономиста Румен Гълъбинов. Той ще предупреди за балансите в системата и за клаузите на..

обновено на 19.02.20 в 18:31

Левски, времето и ние "Ден след ден"

„Всичките народи в България ще живеят под едни чисти и свети закони, както е дадено от Бога да живее човекът. И за турчинът, и за евреинът и пр., каквито са, за всичките еднакво ще е само ако припознаят законите равно с българина. Така ще е в наша..

публикувано на 19.02.20 в 14:53

"Вход свободен" в страстта на танго и театър

В средата на забързаната седмица забавяме темпото,за да си припомним -  Все още сме във февруари, подвластни на емоции и страст! Танго е сплав от чувства, темперамент и драма, чийто последен акорд е танцуващата двойка. Танго е музика, поезия,..

обновено на 19.02.20 в 09:56

Знанието отваря врати „Точно днес“

„Младият Пловдив чете“ започва с Кауза Четене на ученици от Френската гимназия „Антоан дьо Сент Екзюпери“, които имат желание да обновят училищната си библиотека. Те имат среща с поета  Росен Карамфилов, който ще бъде  специален гост на учениците...

публикувано на 18.02.20 в 17:33

Теми в "Ден след ден"

Сред резултатите от работата на екипа си в първите 100 дни от мандата пловдивският кмет Здравко Димитров посочи, че е осигурено финансиране и е задвижено строителството на две нови училищни сгради. В същото време, поради убеждението си, че феновете и..

публикувано на 18.02.20 в 14:54

Житейско във „Вход свободен“

С психотерапевта и психоаналитик Йорданка Христозова, говорим за отношението към възрастните хора и грижата за тях. Гостува ни и талантливата писателка Ивелина Радионова. На 22-ри февруари, тя ще бъде в Пловдив за представянето на книгата си..

обновено на 18.02.20 в 09:32

Пловдивски сюжети "Точно днес"

Разговорът за правилата,  мениджмънта и таланта на отличаваните ежегодно  с награда на Пловдив  днес  отбелязваме с грифа  „Култура“. Провокацията да чуем в програма „Точно днес“ позициите на  хора, имащи отношение към културните продукти и..

публикувано на 17.02.20 в 18:19