Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Да светнем лампите на 13-ти следобед

В следобедната програма на Радио Пловдив "Ден след ден" ще има светлина за градски проекти, някои от които са във фризера от дълго време. 

Ще видим дали концепцията на вицепремиера Красимир Каракачанов за ромската интеграция ще получи зелена светлина от партньорите, както и дали пловдивският бизнесмен и ръководител на Националното училище по роботика Александър Чобанов ще заблести пред Правната комисия с обещанието си да изработи защитени и на достъпни цени машини за гласуване за изборите тази година.

Чуйте кмета на район Централен Георги Стаменов за рестарта на строителството на галерията „Снежанка“, колегата му от „Тракия“ Костадин Димитров за инвестициите през тази година в района с размерите на областен град, заместник – кметът Георги Титюков за тушираното напрежение в квартал Съдийски след съгласието на местната власт да построи нова детска ясла.

А в края на програмата прожекторите ще светнат за ретро изложбата в Асеновград „Тази вечер аз съм хубава“.

В компанията на предаването "Ден след ден" може да бъде от 15 до 17 часа!


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Балансираме в „Шейкър“

"Животът е баланс между задържане и отпускане" Говорим за спането по гръб за здраве и красота, и за очите. Мима Краевска, международно сертифициран треньор по фейсйога, моделиране на лицето и анти ейдж експерт ще ни разкаже, накратко. С Елена Шахънска говорим за средния път. Пореден епизод на съвместната ни рубрика. С Йордана..

обновено на 17.08.24 в 16:59

Виктор Янков в "Добро утро, ден!"

Гостът ни тази седмица работи в екипа на Фондация "Пловдив 2019". В Радио Пловдив е водил предаването „Молескин“, от 2014 до 2017 година. Той е роден в Стара Загора, но избира да живее и работи в Пловдив.  Виктор Янков  е политолог и икономист, бил е директор на културния фестивал НОЩ/Пловдив. Той притежава богат опит в организирането и..

обновено на 16.08.24 в 16:41

Петъчно с „Вход свободен“

Днес е световният ден на израза „Обичам те“. Емоцията следва своя път, а ние имаме за задача да усъвършенстваме друго изкуство, това да пазим планетата чиста. С Данита Заричинова от сдружение „За Земята“, говорим за събитието „Почистване в НП „Рила“ 2024. Тази година, "За Земята" и 25 години високопланински почиствания. Очаквайте и..

публикувано на 16.08.24 в 09:30

Слънчеви и сенчести зигзаги - "Точно днес"

Политическа или противокорупционна е активността на Прокуратурата, насочена към бизнеси на знакови лица в държавата?  Какво прозира под лупата на политическите  и бизнес скандали в лагерите на ДПС и как се отразяват те на предизборната политическа конфигурация в държавата и на явяването на партията на предстоящите за седми път извънредни парламентарни..

публикувано на 15.08.24 в 16:49

Усмихнат празник с "Вход свободен"

В днешния празничен ден Ви срещаме с усмивка и добро настроение, и споделяме следобедът си с Вас! Очакваме поздравите Ви за именниците, които обичате на 032632400. Приятна среща в ефира днес споделяме и с любимите наши събеседници именници Мария Йонова психолог и консултант о детски сън, и Мария Донева автор на детска литература. Говорим и "За животните..

публикувано на 15.08.24 в 09:30