Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мис България - Пловдив и красиви съвети във „Вход свободен“

| обновено на 05.04.19 в 09:36

Една култова фраза гласеше: "Красотата ще спаси света"! Дали това е така, оставаме на Вас да решите.  А що се отнася до нас, смятаме, че най-добрият аксесоар, който прави една жена красива и който може винаги да носи, това е усмивката!

Усмихнато, смело и пролетно нахлуваме и този петък във „Вход свободен“ по радио Пловдив. Паролата е: КРАСОТА!!!

Коя е най-красивата пловдивчанка за 2019-а година и славата повече тежи или помага – отговорите от Стелияна Иванова, Мис България-Пловдив.

Как да се погрижим за кожата си през пролетта и кои са най-новите тенденции в разкрасителните процедури попитахме козметолога Галя Кирчева в „Актуален въпрос“.

За финал ще добавим щипка разкош с красивите тайни на звездите в рубриката ни „На кино“, и ще разтегнем онези 17-т лицеви мускула необходими за една усмивка с Жоро Пеев и неговият „Виц на деня“.

Бъдете с нас! Започваме след новините в 12:00! 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Недоволство и прогнози „Точно днес“

Лятното време със сигурност не може да заглуши назряващото недоволство, а неизвестните за предстоящите извънредни избори се увеличават. За всичко това ще говорим във времето от 7 до 9.30 часа, ето какво ще чуете: Може ли предсрочният вот да поднесе големи изненади и има ли шанс за преодоляване на политическата криза? Политическият..

обновено на 28.08.24 в 16:20

Спорт и танци днес във "Вход свободен"

В сряда Ви очакваме в уреченото време и уреченият час, за да споделим заедно един усмихнат следобед! :))) Като начало заедно с директора на Младежки център - Пловдив ще Ви поканим на "Ден на отворените врати в спортна зала „Дунав“. Новото бижу на Пловдив привлича всички любители на спорта,а целта на събитието е гражданите, които все още не са пракрачвали..

публикувано на 28.08.24 в 09:30

"Точно днес" към края на летния месец

Август преваля, политическите пререкания обаче тепърва ще се развихрят, ще има още една кампания за избори. Какво да очакваме от новото служебно правителство на Главчев, какви са вариантите за успех пред партиите, които ще участват на вота, въпросите търсят отговори от социолога Евелина Славкова , от агенция Тренд. За рушащите се сгради в Девин -..

публикувано на 27.08.24 в 15:31

Тайните на Изтока във "Вход свободен"

Ще надникнем в културата на далечния Изток, към която останалия свят проявява нестихващ интерес от векове! Старо, колкото и ведическата култура, махенди  е ритуалното изписване на ръцете с кръгове и мандали, символизиращи слънцето Суря-Нараяна. Стремежът към красота и хармония в древна Индия е свързан с идеята за Бог, който е смятан за източник на..

публикувано на 27.08.24 в 09:30

"Точно днес" на 27 август

Във вторник сутрин - сюжети от  деня и коментари на събитията, които следим. Теми и събеседници до 9.30 часа. Биохраните от тази есен ще са задължителна част в менюто на училища, детски градини, здравни и социални заведения. Това  е регламентирано в Наредба за екологичните изисквания на продуктите, предмет на обществени поръчки, разработена с експерти..

публикувано на 26.08.24 в 16:20