Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Многоклетка и позитивна психология във „Вход свободен“

| обновено на 08.04.19 в 10:57

Не можете да напаснете всяка житейска ситуация по своята мярка, но можете да напаснете отношението си така, че да бъде по мярката на всяка ситуация.

Позитивно започва днешната ни среща. Всъщност, от 11 април в ПУ "Паисий Хилендарски", стартира безплатен кръжок по психология, с акцент позитивна психология. Професор Румен Стаматов с повече подробности, във времето след 13 часа.

За спектакъла „Многоклетка“, който гостува в Пловдив на 9 април, говорим с актрисата Мариела Станчева.

Очаквайте и второто издание на рубриката ни „Орисници“.

Коментарът на Жоро Пеев, също успява да ни изненада, както винаги.

Започваме, след новините в 12.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

"Точно днес" на 27 август

Във вторник сутрин - сюжети от  деня и коментари на събитията, които следим. Теми и събеседници до 9.30 часа. Биохраните от тази есен ще са задължителна част в менюто на училища, детски градини, здравни и социални заведения. Това  е регламентирано в Наредба за екологичните изисквания на продуктите, предмет на обществени поръчки, разработена с експерти..

публикувано на 26.08.24 в 16:20

Качество на живот и отношения във "Вход свободен"

Новата работна седмица стартираме с една тема с продължение! Причината - същественото и жизненоважно значение на водата!  Жива вода или структурирана вода с минерали като шунгит и зеолит, се превърна в нова мода сред любителите на природосъобразния начин на живот и алтернативните терапии и практики. Какво представлява структурираната вода с минералите,..

публикувано на 26.08.24 в 09:30

Какво ни носи понеделник - "Точно днес"

Край или начало? Край на безплодните усилия  за развиделяване на управленското безвремие и начало на оздравителни движения за избисряне на посоките за крачката напред след дългия застой в политическото блато. Ще успее ли този понеделник да преобърне негативната посока в развитието на политическия процес или и той ще  си остане поредният от понеделниците в..

публикувано на 25.08.24 в 17:18

Последна неделя с август в „Шейкър“

Денят е добър за отзивчивост, съпричастност и благотворителност, препоръчва нумерологът Ели Маринова. Иначе, днес говорим за предстоящия месец септември. Засега ще ви споделя само това.....динамика. Очаквайте астробюлетина със Стефи Недевска. Ще разберете и кои са греховете ни, според зодиакалния знак? Говорим и за вътрешната..

обновено на 24.08.24 в 17:28

"Добро утро, ден!" с Петър Краевски

Един роман и още осем книги с поезия, афоризми, хумористични стихове и проза има в биографията си гостът ни тази седмица. Слушателите познават гласа му, чували са дори негово алтер его, чели са десетки негови текстове във вестник „Стършел“ и в различни литературни антологии. Познават го и поколения ученици от Английската гимназия, която е завършил,..

обновено на 23.08.24 в 15:30