Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

MIAM гостува в "Молескин"

| обновено на 14.04.19 в 10:15

Днес в Молескин ще ви срещнем с едно кулинарно дуо, което вече няколко години създава изкуство у нас ... на кулинарната сцена!

Мирослава Нейчева и Ангел Василев от MIAM представят истински кулинарни произведения под различна форма, за различни публики.

А какво звучи в кухнята и каква музика слушат за вдъхновение, чуйте в петък от 14:00 по Радио Пловдив.


Още от категорията

Откъсваме последния лист от календара на ноември - "Точно днес"

Санкционираният за корупция по закона „Магнитски“ и отскоро изявяващ се в ролята на единствен водач на депутатите от ДПС Делян Пеевски посъветва с рязък тон премиера Николай Денков да си върши работата и да не се занимава с Парламента. Предупреди още, че неговият „срок е изтекъл“ и услужливо предложи да поеме функциите му.  Казано лаконично –..

публикувано на 29.11.23 в 17:13

Проблеми и решения "Ден след ден"

Четири месеца след убийството на Димитър Малинов от Цалапица в Дания бе арестуван обвиненият за тежкото престъпление Рангел Бизюрев. В този час в Окръжната прокуратура в Пловдив се провежда брифинг във връзка с ареста. Новините оттам ще научим от нашия репортер Даниела Добрева , която ще ни представи и коментара на майката на убития младеж..

публикувано на 29.11.23 в 14:55

Истории от живота във „Вход свободен“

Днес в предаването говорим с Росица Якобс, която утре гостува в Пловдив, за да представи книгата си „Умрях, за да живея“. Събитието е от 17 часа, в конферентната зала на НБ „Иван Вазов“. През 2008 година тя претърпява автомобилна катастрофа, в която оцелява като по чудо, но изпада в дълбока кома, след което се оказва, че е парализирана от врата..

публикувано на 29.11.23 в 09:30

"Точно днес" на 29 ноември

Сряда сутрин с темите от деня и коментари на важните събития, които ще следим в развитие. Германо-Българската индустриално-търговска камара организира в Пловдив Форум за климатична неутралност.  Целта на информационното събитие е да се повиши осведомеността и да се улесни ноу-хау трансферът относно климатичната неутралност и намаляването на..

публикувано на 28.11.23 в 16:07

Делници с празнична визия в "Ден след ден"

Още преди да сме прелистили последния месец от календара, вече имаме поглед към празничната програма в новoгодишната нощ. Богат на събития ще бъде и целият декември. За празничните събития и това, което можем да чуем и видим в центъра на Пловдив на прага между 2023-та и 2024-та ще разговаряме със зам.-кмета с ресор култура Пламен Панов .  Продължават..

публикувано на 28.11.23 в 14:52