Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

"Вход свободен" – понеделник пълен с цветове

| обновено на 15.04.19 в 10:45

Поредното късно начало на работната седмица ни зарежда с настроение и надежда. Далеч по –спокойно  биха протичали дните от понеделник до петък, ако можехме да си позволим да започват с „отложен старт“!

Шарено и интересно ще построим днешното време на „Вход свободен“ .

Поредния епизод на „Орисници“ – със специално предупреждение към дамите относно въпросите, които никога да не задават на любимия мъж!

Гостува ни Таня Орманова – художествен ръководител на Детска Вокална Формация „Омайниче“ , ден след поредния успех в представянето им на Националния конкурс за вокални формации „Хармония“ – Стара Загора.

В „Еко аларма“ ще проследим намерението на група учени да засенчат Слънцето.

Очаквайте още „На кино“, с последните новини от света на филмовото изкуство!

„Предразсъдъци и следразсъдъци“ на Жоро Пеев остава предизвикателството за дух и душевност в бързия ритъм на делника...

Започваме след новините в 12.


Още от категорията

В работен ритъм с "Вход свободен"

Лятото чука на вратите и всеки иска да е в перфектната форма за плажа. Ще стартираме днешното предаване с една "щастлива диета".  Ще обърнем внимание и на модните тенденции.  Със Светлин Иванов ще говорим за завръщането на работа и преодоляването на пост-травматичното стресово разстройство и тревожност, причинени от пандемията с КОВИД-19.  Днес отново..

обновено на 03.06.20 в 09:31

„Точно днес“ – рестарт на здравеопазване и икономика

Пандемията от коронавирус в световен мащаб създаде сериозни трусове в най-важните системи на всяка държава. Как се случва възстановяването и какво да очакваме? Отговорите търсим в утрото на 3 юни, ето какво ще чуете от 7 до 9.30 ч.: Връща ли се общинското здравеопазване към редовен ритъм на работа и предстои ли преструктуриране след..

публикувано на 02.06.20 в 16:25

За Свободата и паметта „Ден след ден“

Всяка година на 2 юни точно в 12 часа България спира. За две минути сирените в цялата страна ни призовават да си спомним и да благодарим за подвига на Христо Ботев и на всички, дали живота си за свободата на България. В Калофер - родния град на Христо Ботев, на възпоменателната церемония по повод 144-та годишнина от неговата гибел..

публикувано на 02.06.20 в 14:54

В "Звукът на киното" ще лудеем с "Телма и Луиз"

Саундтракът на приключението „Телма и Луиз“ ще ви предложим тази събота и неделя в "Звукът на киното". За познавачите това означава неповторимият музикален подпис на  Ханс Цимер.  Слред изпълнителите на песните във филма са Глен Фрий, Тони Чилдс,Грейсън Хю и Би Би Кинг. Иначе в лентата на звездата Ридли Скот има само звезди - Сюзан Сарандън, Джина..

обновено на 02.06.20 в 14:12

За добрите дела във „Вход свободен“

Добротата и милостта са необходими на героите. Днес говорим за една национална кампания, която се провежда за втора година, „Помогни на абитуриент в нужда“. Всъщност, кампанията е целогодишна, а годината особена. И, въпреки ситуацията, можете да се включите в кампанията, защото можем да бъдем добри и сърцати хора, винаги. Стефи Стаменова –..

обновено на 02.06.20 в 09:23