Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

"Вход свободен" – понеделник пълен с цветове

| обновено на 15.04.19 в 10:45

Поредното късно начало на работната седмица ни зарежда с настроение и надежда. Далеч по –спокойно  биха протичали дните от понеделник до петък, ако можехме да си позволим да започват с „отложен старт“!

Шарено и интересно ще построим днешното време на „Вход свободен“ .

Поредния епизод на „Орисници“ – със специално предупреждение към дамите относно въпросите, които никога да не задават на любимия мъж!

Гостува ни Таня Орманова – художествен ръководител на Детска Вокална Формация „Омайниче“ , ден след поредния успех в представянето им на Националния конкурс за вокални формации „Хармония“ – Стара Загора.

В „Еко аларма“ ще проследим намерението на група учени да засенчат Слънцето.

Очаквайте още „На кино“, с последните новини от света на филмовото изкуство!

„Предразсъдъци и следразсъдъци“ на Жоро Пеев остава предизвикателството за дух и душевност в бързия ритъм на делника...

Започваме след новините в 12.


Още от категорията

Неделно за здравето в „Шейкър“

Днес говорим за храни, здраве, фигура, зодиакални знаци, съхранение на храните. Здравето, винаги, е тема изискваща внимание. Чували сте и теорията, че в стомаха ни се намира нашият втори мозък. В голяма степен, здравето ни зависи от състоянието на стомаха и червата. Така коментираната имунна система, също. Астролог и специалист по хранене, и..

обновено на 04.07.20 в 16:42

В "Звукът на киното" страхотната музика на "Западен свят"

Музиката от сериала " Западен свят"/Westworld ще звучи тази събота и неделя в "Звукът на киното".  Автор на саундтрака на популярния сериал, който вече има три сезона,  е Ramin Djawadi.  Той е познат на феновете на киното с музиката на култовия сиреал "Игра на тронове".  Сред изпълнителите на парчетата в "Западен свят" се открояват рок групи и..

обновено на 03.07.20 в 16:59

"Ден след ден" нагоре и надолу по калдъръма на живота

Бизнес, птичи грип, военно учение, откриване на летния сезон в ски-курорт и последно сбогом – това са в обобщен вид темите на предаването "Ден след ден" в днешния 3-ти юли. А ето и с подробности какво стои зад тях: Премиерът Бойко Борисов и двама министри пристигнаха в  Пазарджик за откриването на нова база в местен завод. С подробности от визитата..

публикувано на 03.07.20 в 14:07

"Вход свободен" - игра с огъня

Всички деца се раждат с перфектно самочувствие. Докато израстват в семейния кръг, те възприемат навици и отношение към нещата от възрастните. Именно родителите са тези, които полагат основите на успеха, помагат за формиране на позитивното мислене и правилното отношение към живота. Какво убива самочувствието на децата? Отговорите, в началните..

обновено на 03.07.20 в 11:55

„Точно днес“ – там, където не/сме

Записи, снимки, реплики, спорове, политика, мерки, коронавирус, тиха реч на изкуството – съвсем тънки щрихи от лятното ежедневие в България. Говорим за тях в утрото на 3 юли, ето какво ще чуете от 7 до 9.30 ч. Адекватни ли са мерките срещу безработицата у нас и предвиждат ли се нови? Социалният министър Деница Сачева ще бъде наш..

публикувано на 02.07.20 в 16:39