Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

За писането, копирайтинга и споделянето във „Вход свободен“

| обновено на 16.04.19 в 09:31

„Сподели историята“ е събитие, което стартира днес в 16 часа, СКЛАД, ул. „Екзарх Йосиф“ 16, с вход свободен. То е част от програмата на Пловдив 2019. Росица Маринова от Центъра за неформално образование и културна дейност АЛОС, разказва.

Гостува ни поетесата и един от най-добрите копирайтъри у нас, Иванка Могилска. На 12-ти април, в рамките на Младия Пловдив чете, тя се срещна с ученици от Професионалната Гимназия по Архитектура, строителство и геодезия "Арх. Камен Петков". А, ние се срещнахме с нея, за да си поговорим за писането и копирайтинга.

Следразсъдъчният коментар на Жоро Пеев, също ни е на дневен ред. 

Разнообразието, както винаги, забавлява.

Среща, след новините в 12. 


Още от категорията

Добро утро с „Точно днес“

В понеделник ще говорим за пенсии, болнични, куклен театър и благотворителност. До девет и трийсет ще чуете: Пенсии, сметки и предложения. Разумно ли е предложението на социалния министър Деница Сачева за намаляване на коефициента на редукция на пенсията от първи стълб. По темата говорим с доктор Калин Поповски , депутат от ГЕРБ и..

обновено на 16.02.20 в 16:43

Слушайте пловдивското дерби пряко по Радио Пловдив

Ботев (Пловдив) е домакин на Локомотив (Пловдив) в днешното дерби от 21 кръг на Първа лига. Пловдивското дерби е от 14:30 часа на Футболен комплекс "Ботев 1912" и може да го слушате пряко в извънредно издание на предаването "Антена спорт" днес от 14:00 до 18:00 часа. Главен рефер на мача е Никола Попов с помощници Иво Колев и Димитър Русев, четвърти..

обновено на 16.02.20 в 10:12

Ранно Утро с "Шейкър"

В разгара на зимата сме! Все пак с  надежда, защото  пролетта  предстои! Колкото и да сме позитивни и обнадеждени обаче, времето на студ, вируси, дългите часове в затворените помещения, не само дотягат, но и отслабват всичките ни защитни сили ! Затова, февруари е може би най-подходящия месец , през който да се погрижим за общото си здравословно..

обновено на 15.02.20 в 17:11

В "Срещите" разговор за виното и любовта

В месеца на виното и любовта „Срещите” питат защо от векове, те - виното и любовта, вървят заедно?  Наистина ли пробиват бронята, в която сме опаковани и някак си ни приближават до Твореца?  Проф. Валери Стефанов и писателката Неда Антонова в ефира на Радио Пловдив.

обновено на 15.02.20 в 08:18

Американската мечта с "Великият Гетсби" в "Звукът на киното"

Музиката на Крейг Армстронг от класиката с модерен прочит  "Великият Гетсби"/"The Great Gatsby"  ще слушаме тази събота. Холивудската лента, която за пореден път се фокусира върху "американската мечта" и разказва историята за невъзможната любов, е създадена по романа, спечелил на Франсис Скот Фицджералд светова слава . Поредната четвърта версия на..

обновено на 14.02.20 в 17:10