Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Дарът на орела и синтез на сетивата в неделния „Шейкър“

| обновено на 08.06.19 в 16:19

„Бъдещето започва днес. Това е дар, който ни присъжда всяко утро“

С Павел Павлов сертифициран инструктор по Бидейки Енергия ще говорим за „Дара на орела“. Бидейки Енергия е методика за изучаване на себе си и света като енергийни потоци и взаимоотношения, използвайки предпоставката, че ние сме преди всичко енергия и всичко останало произтича от това.

Анелия Атанасова, бизнес треньор и консултант по личностно развитие, ще ни запознае с „Трите С“ или Синергия със синтез на сетивата.

В рамките на „Пловдив чете“, в понеделник на 10-ти юни, ще бъде представена книгата на Гавраил Гавраилов, Весела Николаева и Михаил Михов, „От Балкана до Дунав - Идеи за пътешествия в Дунавска България.“ Гавраил Гавраилов, разказва.

Ще ви срещнем и с един млад арменски фотограф Рафи Берберян, който живее и работи в САЩ. Неговите фотографии, до 9 юни включително, са изложени на ул. „Райко Даскалов“ в Пловдив. А, неговият проект „Армения между редовете“, е част от фестивала „Здравей, Армения“, на който радио Пловдив е медиен партньор.

Заедно сме, след новините в 7 сутринта.


Още от категорията

„Алтер его” с две поетеси и пожарогасител

Пожароопасна ще бъде обстановката в „Алтер его“! Ще ни гостуват две горещи поетеси – Ели Видева и Ники Комедвенска. Те ще покажат двете лица своя талант като форсират ефира с поетични и сатирични стихове. Междувременно алтер егото на водещия ще бди в студиото с пожарогасител, за да не пламне апаратурата от толкова очарование в ефира! Ели..

обновено на 24.10.20 в 09:56

В "Срещите" - за битката между пари и знание

Тази събота в ”Срещите" със Станислав Разпопов, директор на дивизия "Опаковки" към голям австрийски холдинг ще си говорим за човека във всеобщия карнавал на егото. И още - за икономиката - европейска и българска по време на пандемия, за резултата, когато парите надбягват стремежа за знания... Бъдете със "Срещите" на Радио Пловдив и Людмила..

обновено на 24.10.20 в 09:20

"Амадеус" ни носи щастие в "Звукът на киното"

Истински празник не само за любителите на филмовата музика, а за всички меломани, предстои в „Звукът на киното“, защото тази събота ще слушаме музиката на Моцарт. Всеки вече е разбрал – предстои саундтракът на „Амадеус“. Шедьовърът на Милош Форман, по сценарий на Питър Шафар, е емблематичен филм, разказ не само за човека – музика Моцарт и..

обновено на 24.10.20 в 08:34

Финалът на работната седмица с „Ден след ден“

От 15 до 17 часа в следобедната програма на Радио Пловдив ще говорят медици, които откликват на призива на Здравното министерство и на Университетската болница „Св. Георги“ да помогнат на колегите си в Covid – отделението на Инфекциозната клиника.  За подкрепата и допълнителната мобилизация на лекари ще чуем ректора на Медицинския университет в..

публикувано на 23.10.20 в 14:35

Петъчна разходка с „Вход свободен“

Докато съвременната наука ни брои сетивата, ние активно използваме онези, с които си служим най-добре. Днес говорим за „Разходката на Джейн“, второ издание, този път в Тютюневия град. Един проект на Сдружение „БГ Бъди активен“ и Free Plovdiv Tour. Идеята е за намаляване на отпадъците и облагородяване на средата. Ще се дискутират проблемите и..

обновено на 23.10.20 в 09:28