Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Ранно Утро с "Шейкър"

| обновено на 16.06.19 в 10:44

В неделя сутрин , посрещаме  онази част от аудиторията ни, която обича да се наслаждава на тишината и спокойствието на града, и отнема от минутите си за сън в почивния ден, в името на прекрасното усещане за прохлада, малко преди жегата да завладее телата и умовете ни отново.

Добри практики за успешно начало на деня и последни открития в областта на здравословното, очаквайте от „Мултивитамин“!

„Пловдив - древен и вечен: история, етнология, култура и изкуство“ ни пренася в миналото на Пловдив като пресечна точка на различни култури – от времето на траките до наши дни. За събитията част от фестивала, разговаряме с Димитър Спасов – председател на сдружение ДУКС Антика и съорганизатор на „Пловдив – древен и вечен“.

Среща с Невена Митрополитска и нейния втори роман „Дарът“ –събитието е част от програмата на седемнадесето издание на фестивала "Пловдив чете". За книгата, за посланията и всичко свързано с писането и четенето – очаквайте разговора ни с авторката Невена Митрополитска и с модератора на събитието -  Олга Клисурова.

„Звездна диагноза“ разкрива шансовете ни за любов през лято 2019.

Започваме след новините в 7.


Още от категорията

„Точно днес“ – за действащите мерки и тяхната ефективност

Деветнайсти ден в условия на извънредно положение. Ще го посрещнем с най-актуалните теми, ето какво ще чуете в утрото на 31 март: Мерките срещу разпространението на COVID-19 и тяхната ефективност. Оправдана ли е критиката към Пловдив - разговор с професор Коста Костов , който оглавява новосъздадения медицински експертен съвет към..

публикувано на 30.03.20 в 16:11

"Ден след ден" за по-добро бъдеще

Пловдив не го чака добро бъдеще, ако в града продължават да не се спазват мерките по карантината, коментира вчера генерал Мутафчийски. Днес от общината си взеха бележка и обявиха налагането на строг контрол върху движението в града. Предложени са и допълнителни мерки, които чакат одобрението на Регионалната здравна инспекция. Как се спазват..

публикувано на 30.03.20 в 14:50

Хубав понеделник с "Вход свободен"

Ще стартираме новата седмица с  Международния ден на апитерапията, който се отбелязва всяка година на днешния ден – 30-ти март.  В днешното предаване ще обърнем внимание и на това защо е здравословно да спим до любимия човек.  В началото на пролетния сезон ще ви дадем и някои идеи за промяна, които трябва да направите, за да се чувствате..

обновено на 30.03.20 в 09:41

"Точно днес" - за знаците и мерките

Трета седмица, в която властва коронавирусната епидемия и по нашите ширини. Трети понеделник с мерки, но вече по-сериозни. Генерал Мутафчийски предупреди, че Пловдив не е добър пример за спазване на карантината, и че ако не се поправим - ни очаква лошо бъдеще. На 30 март говори директорът на ОД на МВР старши комисар Йордан Рогачев за новите действия..

публикувано на 29.03.20 в 16:45

Пролет и поезия в Клуб "Неделя"

Извънредното положение изисква съответни мерки и затова днес в предаването празнуваме пролетта с извънредните средства на поетичното  слово!  Ще чуем в ефир авторски изпълнения  от поетите Димитър Гачев, Ина Иванова, Камелия Кондова и Силвия Недкова, а актьорът Петър Тосков ще изсвири специален поздрав за слушателите на Радио Пловдив. Във втората част..

публикувано на 29.03.20 в 13:33