Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Пълдин етно фест и бойни изкуства във „Вход свободен“

| обновено на 04.07.19 в 09:27

В четвъртък, говорим за „Пълдин Етно Фест“ – 5 и 6 юли на Античния театър. Едно интервю на колегата Дарина Иванова с Влади Михайлов - Para Hot Jazz & Hot Club De Plovdiv.

От 5 до 7 юли в Пловдив, очаквайте и събитието „Бойните изкуства- философия и нещо повече“. Специално на 5 юли, ще има лекция и практически демонстрации проведени от Шихан Тони Петров, и неговият екип. Те ще бъдат последвани от неформални разговори за насилието над жени, с участието на психолози, полицейски инспектори, журналисти и други.

Следразсъдъчният коментар на Жоро Пеев, традиционно, е част от програмата ни и в четвъртък. 

В движение, се интересуваме и от други събития и случки, които могат да привлекат вниманието ни. Ами да, бездействието има своите последствия, бездействието е също така действие, нали?

Започваме, след новините в 12.


Още от категорията

Това е положението "Точно днес"

Репликата меже да се отнесе към всяка от темите в предаването във вторник сутрин, всъщност към всеки ден, твърде подобен на предишния напоследък.... Ковид  и следата му ще присъстват в три от разговорите ни във вторник. Иван Иванов, който е представител на Българската ритейл асоциация в Пловдив ще чуем с патос или  страх да коментира отварянето на..

публикувано на 25.01.21 в 16:59

"Ден след ден" за идващата политическа и ковид-пролет

На 86 годишния рожден ден на Българското национално радио в следобедното предаване на Радио Пловдив „Ден след ден“ търсим отговори: Предвестник на каква политическа пролет са възобновените протести в столицата  и как ще разцъфнат коалициите преди изборите -  ще чуем в ефир анализа на политолога Димитър Ганев в края на програмата. А каква..

обновено на 25.01.21 в 14:32

"Добро утро, Ден!" със Стефан Шивачев

Тази седмица „Добро утро, ден!“ ще е поздрав от директора на Историческия музей в Пловдив Стефан Шивачев. Освен изследовател, той е част от пловдивската история, която заедно с колегите си пази и разказва, и с двата си мандата като общински съветник. В тази поредица го разходихме по 24 - те часа на денонощието и неговите ритуарли от..

обновено на 25.01.21 в 14:31

Ароматен понеделник с "Вход свободен"

Ще стартираме новата седмица с някои от ароматите, които ни правят по-щастливи.  Да накараш мъж да те забележи може да е едно от най-трудните неща за една жена. Понякога мъжете, които харесваме не ни отвръщат със същото от първия момент. Когато това се случи трябва да използваме някои техники и трикове, с които да спечелим вниманието на мъжа, към..

публикувано на 24.01.21 в 21:19

"Точно днес" - вариантите за проекти и прогнози

Затишие преди буря, или как у нас управляваме кризи. Разговорите по темата за коронавируса ще бъдат два: С Лъчезар Томов , математик и преподавател в НБУ, за моделите, които определят движението на кривата със заболеваемост, за достоверните прогнози и за вариантите да се завърнат в училище големите ученици от 4 февруари. И с д-р Сергей Иванов ,..

обновено на 24.01.21 в 17:02