Вино, шоколад и "Непознатите млади" във "Вход свободен"

8 юли - Свети Прокопий или Прокопи Пчелар. В народните представи се свързва с пчеларството. 

Полезните свойства на две любими неща - вино и шоколад. 

Минутите след 13.00 часа, темата с продължение - "Непознатите млади". Днес ще ви запознаем с нашия втори герой, чиято история си струва да бъде разказана. 

Делнична доза "Предразсъдъци и следразсъдъци", поднесена от колегата Жоро Пеев.

Започваме, след новините в 12. 


Още от категорията

"Вход Свободен" – нови проекти и практики за здраве

В разгара на работната седмица ще откраднем вниманието ви с интересни теми и събеседници! Едно събитие с вход свободен, което предстои в ранния следобед, ни дава  нов поглед върху отношението  към здравето. Вода, храна, въздух и движение -това са оновните компоненти за добро физическо здраве. Но най-важно е какво и как мислим за Здравето! Срещаме ви с..

обновено на 11.12.19 в 09:29

Строителство, мода и високи технологии „Точно днес“

Пловдив се нареди на първо място в страната по строителство на нови сгради. През третото тримесечие на 2019 г. е започнало изграждането на 200 жилищни и 67 други сгради. За качеството и цената на новото строителство, за зелените площи и паркингите говорим с Пламен Иванов, председател на Пловдивска строителна камара. Журналистът от в. „Труд“..

публикувано на 10.12.19 в 16:40

Строителство и разрушаване "Ден след ден"

Идеята да се прави общински многоетажен паркинг на мястото на бившата приемна на ТЕЛК на улица „4 януари“ в Пловдив не се приема радушно от ръководствата на съседните училища. Затова на среща при кмета Здравко Димитров бе решено проектът да се преработи, така че да не отнема от двора на Хуманитарната гимназия. В агенция „Пътна инфраструктура“..

публикувано на 10.12.19 в 14:33

Коледа носи в "Звукът на киното" "Наистина любов"

Страхотна музика, страхотно коледно настроение и незабравима емоция предстои тази събота в "Звукът на киното". Ще ви предложим саундтрака от прекрасния коледен филм на Ричард Къртис "Наистина любов"/ "Love Actually" . Действието се развива в днешен Лондон пет седмици преди Коледа и проследява серия вълнуващи и забавни истории с много романтични..

обновено на 10.12.19 в 13:55

Изложба и благотворителен базар във "Вход свободен"

Защо според учените мъжете се шегуват по-добре от жените? Ще стартираме днешното предаване с отговор на този въпрос.  Ще обърнем внимание и на грешките, които допускаме рано сутрин.  На 11-ти декември в Пловдив ще се състои работилница на доброто. Повече за нея ще научим от разговора ни с Емил Тотев.  В минутите след 13.00 часа Десислава Самуилова..

обновено на 10.12.19 в 11:06