Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Сътворяваме Европа и фамилна терапия в „Шейкър“

| обновено на 13.07.19 в 16:09

Co-Creating Europe е международна мрежа, създадена от Аннет Кайзер от Швейцария. Тази година, Пловдив бе избран за домакин на работна среща, на активисти от цяла Европа, под мотото „Да създадем заедно една нова култура – да вплетем нашите дарове“.  На 15 юли, от 19 часа, в Дом на културата „Борис Христов“, ще се осъществи обществен диалог заедно с граждани от Пловдив, представители от местни инициативи, използващи устойчиви и хуманни подходи. За да ни разкаже повече за мисията на Co-Creating Europe и за срещата в Пловдив, в „Шейкър“ гостува Аннет Кайзер.

С психолога и психотерапевт Красимира Харлова си говорим за фамилната терапия и консултации.

Нумерологът Снежана Димитрова – Анаженсида разказва за това, колко е важна първата мисъл за деня.

Утрото, винаги, е по-мъдро от вечерта.

Започваме, след новините в 7 сутринта.


Още от категорията

"Точно днес" - февруари отлита, какво остави?

След бурния интерес към имунизациите, следва неочакван спад, защото ...няма ваксини, но се очакват, уверяват лекарите.  Такава е ситуацията в Пловдив, където втора седмица сме в червената зона. За доставките на ваксини на национално ниво, за плащания за работа на първа линия, за решенията и за проблемите, к оментираме с д-р Иван Маджаров , председател..

публикувано на 24.02.21 в 15:28

Пунктове за имунизиране има, ваксини няма „Ден след ден“

Желаещите за имунизиране срещу Ковид – 19 стават все повече, пунктовете за поставянето им също, а дали има ваксини и дали изборът е между АстраЗенека и АстраЗенека ще проследим с репортажи от Пловдив и Пазарджик от 15 до 17 часа днес.  Ще обобщим и събитията в града и региона, които следват логиката на Мечо Пух – „колкото повече, толкова..

публикувано на 24.02.21 в 14:36

"Добро утро, ден!" с Валери Кьорлински

Валери Кьорлински – от Хисар и плувния басейн, като олимрпийска надежда, до сцената, където първо спи между кулисите като сценичен работник, после, след ВИТИЗ  и трупите на  няколко театъра в страната, заминава за  САЩ- - като актьор, но 6 години кара товарен камион, до Пловдив и екипа на Драматичния театър и на фондация Пловдив- 2019... По..

обновено на 24.02.21 в 13:51

"Вход Свободен" – време за всичко

В умението да изразяваме себе си, се крие възможността да живеем в хармонично общество! Колко важна е вербалната комуникация и развитието ни в тази посока, ще обсъдим с Разговор с Веселин Стоянов – президент на “Biz Labs Toastmasters” Пловдив. Разговаряме и за г одишните състезания "Най-добър оратор" в България. Представители от градовете Пловдив, Варна..

обновено на 24.02.21 в 09:36

„Точно днес“ – по върховете и към хората

Пандемия и избори. Две не просто важни теми, а теми, които се оказват взаимно свързани и повлияващи бъдещето. Говорим за тях в утрото на 24 февруари, ето какво ще чуете от 6 до 9.30 ч.: БСП в поход към властта. На каква стратегия разчита столетницата и каква управленска програма ще представи пред избирателите за предстоящите..

публикувано на 23.02.21 в 16:21