Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

За любовта към Китай във "Вход свободен"

| обновено на 29.07.19 в 11:12

В първия работен ден от новата седмица ще се запознаем с признаците на истинската интелигентност.

На днешната дата, 29 юли, се навършват 14 години от обявяването на откритата планетата джудже Ерида в Слънчевата система. Подробности за нея, в днешното предаване. 

Ще се запознаем с интересни факти от китайската култура.

След 13.00 часа, ще ви представим последната ни героиня от темата с продължение "Непознатите млади". За едно момиче, влюбено в Китай, в днешното предаване. 

За финал, ще ви представим любовна рецепта за щастлива връзка. 

Ще дадем един много музикален старт на новата работна седмица.

Започваме, след новините 12. 

Още от категорията

Вторник със "Следобед с Едит"

А добър ден! Няма да имате нужда от пътни, за да стигнете до мен! Очаква ви 60 минутен концерт по ваше желание, без да ви говоря за политика, икономика или цените на газта. Предлагам ви един следобеден час споделено време, в което да се отпуснем, да послушаме хубава музика и да се позабавляваме. Хайде, чакам ви веднага след новините в 14ч.

публикувано на 05.07.22 в 13:00

Летен следобед с „Вход свободен“

С режисьора и музикален композитор Андрей Христозов говорим за новия му проект, „EORN – I still remember you EP“. Проектът е електронен, с разнообразна жанрова характеристика и е финансиран от национален фонд „Култура“. В събота, на 9-ти юли, ще бъде представянето му в Пловдив.  В рубриката „Брейнсторминг“, коментираме следобедната дрямка..

обновено на 05.07.22 в 09:32

„Точно днес“ - зад политическите и икономически илюзии

Във второто утро на седмицата, която поставя на тест политическите умения и икономическите маневри, ще четем между редовете, за да разберем: Факт ли е новата вълна на Covid-19 у нас? Председателят на Сдружението на общопрактикуващите лекари в Пловдив доктор Костадин Сотиров с конкретни данни от лекарските практики. Ще успее ли..

обновено на 04.07.22 в 16:31

Александър Леков в "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! ✨ Започваме новата седмица с една вълнуваща среща. 🎉 От бас китара към класическа китара и един албум по - късно!  Александър Леков е един от водещите музиканти на българската сцена, който не спира да ни изненадва! Артистът успява да развие таланта си отвъд познатия звук на емблемата му - неговата бас китара. В търсене на..

обновено на 04.07.22 в 15:40

Пламен Асенов в „Добро утро, ден!“

Тази седмица всяко делнично утро започваме с Пламен Асенов – дългогодишен журналист, политически анализатор и автор на рубриката „ВЕЛИКИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ“ по Радио Пловдив. За себе си казва, че се е родил в Пловдив, по времето, когато дори Лили Иванова още не е пяла по радиоточката. Прави политически анализи за едни от най-големите медии не..

обновено на 04.07.22 в 14:54