Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

За любовта към Китай във "Вход свободен"

| обновено на 29.07.19 в 11:12

В първия работен ден от новата седмица ще се запознаем с признаците на истинската интелигентност.

На днешната дата, 29 юли, се навършват 14 години от обявяването на откритата планетата джудже Ерида в Слънчевата система. Подробности за нея, в днешното предаване. 

Ще се запознаем с интересни факти от китайската култура.

След 13.00 часа, ще ви представим последната ни героиня от темата с продължение "Непознатите млади". За едно момиче, влюбено в Китай, в днешното предаване. 

За финал, ще ви представим любовна рецепта за щастлива връзка. 

Ще дадем един много музикален старт на новата работна седмица.

Започваме, след новините 12. 

Още от категорията

"Точно днес" - февруари отлита, какво остави?

След бурния интерес към имунизациите, следва неочакван спад, защото ...няма ваксини, но се очакват, уверяват лекарите.  Такава е ситуацията в Пловдив, където втора седмица сме в червената зона. За доставките на ваксини на национално ниво, за плащания за работа на първа линия, за решенията и за проблемите, к оментираме с д-р Иван Маджаров , председател..

публикувано на 24.02.21 в 15:28

Пунктове за имунизиране има, ваксини няма „Ден след ден“

Желаещите за имунизиране срещу Ковид – 19 стават все повече, пунктовете за поставянето им също, а дали има ваксини и дали изборът е между АстраЗенека и АстраЗенека ще проследим с репортажи от Пловдив и Пазарджик от 15 до 17 часа днес.  Ще обобщим и събитията в града и региона, които следват логиката на Мечо Пух – „колкото повече, толкова..

публикувано на 24.02.21 в 14:36

"Добро утро, ден!" с Валери Кьорлински

Валери Кьорлински – от Хисар и плувния басейн, като олимрпийска надежда, до сцената, където първо спи между кулисите като сценичен работник, после, след ВИТИЗ  и трупите на  няколко театъра в страната, заминава за  САЩ- - като актьор, но 6 години кара товарен камион, до Пловдив и екипа на Драматичния театър и на фондация Пловдив- 2019... По..

обновено на 24.02.21 в 13:51

"Вход Свободен" – време за всичко

В умението да изразяваме себе си, се крие възможността да живеем в хармонично общество! Колко важна е вербалната комуникация и развитието ни в тази посока, ще обсъдим с Разговор с Веселин Стоянов – президент на “Biz Labs Toastmasters” Пловдив. Разговаряме и за г одишните състезания "Най-добър оратор" в България. Представители от градовете Пловдив, Варна..

обновено на 24.02.21 в 09:36

„Точно днес“ – по върховете и към хората

Пандемия и избори. Две не просто важни теми, а теми, които се оказват взаимно свързани и повлияващи бъдещето. Говорим за тях в утрото на 24 февруари, ето какво ще чуете от 6 до 9.30 ч.: БСП в поход към властта. На каква стратегия разчита столетницата и каква управленска програма ще представи пред избирателите за предстоящите..

публикувано на 23.02.21 в 16:21