Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Благотворителност и изложба във "Вход свободен"

| обновено на 01.08.19 в 10:15

1-ви август - ден на градинаря. Повече за това, ще научим във "Вход свободен".

Поверие гласи, че какъвто е 1 август, такъв ще е и септември. Защо и от къде произлиза това поверие? Отговорите, в днешното предаване.

В рубриката „ЗОО мания“ ще се запознаем с интересни факти от живота на едно величествено животно.

Минутите след 13.00 часа ще бъдат изпълнени с много събития, които ще имате възможността да посетите.

С младия писател, Петър Петков, ще говорим за събитието „Благотворително литературно четене за Ками“, което ще се състои на 3-ти август, тази събота.

Ще завършим с разговор с Елена Парушева. Повече за нейната изложба - „В тайнството на светлината“, която стартира от днес в град Пловдив, ще научим от самата нея. 


Още от категорията

Предстартова треска в "Ден след ден" на 2 декември

Утре се свиква 47-тото Народно събрание, което този път включва 7 партии и коалиции. Часове преди това продължават да текат лидерски срещи между преговарящите формации за бъдещо управление. Какви са вероятните сценарии  и какви са шансовете за ново правителство, ще коментираме с политолога Георги Киряков . До две седмици служебният кабинет..

обновено на 02.12.21 в 14:52

Рубрика "Арменски Поп" - обади се, оплачи се!

Само втори декември е, а вече си чул Марая 10 пъти? 🤯 Обичаш лятото, а пак е зима? 🥶  Или пък ти е писнало някой да ти прецаква коледния дух с нацупена физиономия? 🎄   За каквото щеш мрънкай ти, мрънкай на воля, помрънкай си на моите честоти!  🙃 🧙 Рубрика "Арменски поп", всеки четвъртък в "Следобед с Едит",  дава воля на всички твои недоволства! 😤..

публикувано на 02.12.21 в 13:05

Любопитен четвъртък с „Вход свободен“

Днес, говорим за новата 2022-ра година. Астрологът и художник Георги Терзиев ще ни разкаже за някои важни аспекти, и как да ги тълкуваме. Психологът Даниел Нинов, коментира самоконтрола като част от личността на човека, в рубриката „Брейнсторминг“.  Разбира се, в движение се интересуваме и от други събития и случки, които могат да..

обновено на 02.12.21 в 09:36

Ден преди старта - "Точно днес"

Обратното броене до конфигурирането на 47-я български Парламент най-после и в залата,  на която четем „Съединението прави силата“, чувствително напредна. В последните изтичащи минути до произнасяне на клетвата  новите депутати са призвани успешно да се ориентират в системата от ценности за държавата и за нацията. Да  бъдат смели мечтатели  и..

публикувано на 01.12.21 в 16:37
Залата с динозаврите, Природонаучен музей Пловдив

СПИН, COVID-19, фалш, изкуство и динозаври в "Ден след ден"

На 1 декември, международният ден за борба със СПИН, в следобедното предаване на Радио Пловдив „Ден след ден“ ще чуете: Колко българи от Централна и Южна България се лекуват от ХИВ вируса в пловдивскта болница „Св. Георги“, която е един от общо петте центъра в страната за лечение на пациенти със СПИН и дали коронавирусът повлия на страдащите..

публикувано на 01.12.21 в 14:26
Подкасти от БНР